Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ugye ettől nem áztattam le az...

Ugye ettől nem áztattam le az alsó szomszédot?

Figyelt kérdés

Beteg vagyok, elmentem vettem egy majdnem teli kád fürdőt, és amikor jöttem ki megszédültem, és megcsúsztam kicsit.

Kiment valamennyi víz, de azonnal feltöröltem az összeset..

Hajszálrepedések vannak a kád alatt, és félek, hogy ennyitől is beáztatom a szomszédot.

Egyszer már sikerült valakinek a családból, bár arra azóta se jöttünk rá, hogy ki, és hogyan.

Most nincsenek szerintem otthon, de nagyon félek, mert a szüleim nagyon kiakadnának. Ez lehetséges?

2015. jan. 1. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy beázzon a szomszéd igen tetemes mennyiségű víznek kell kifolynia. Nyugi.....nem ázott el az alsó.
2015. jan. 1. 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval. Ha a padló nem 2 cm vastagságú, akkor föllélegezhetsz. :)
2015. jan. 1. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha hajszálrepedések vannak, és ennyitől is átázhat a szomszédod, akkor én azon aggódnék inkább, hogy mikor zuhanok kádastól a szomszéd nyakába!

2015. jan. 1. 19:45
 4/4 anonim válasza:
én a helyedben azon gondolkodnék hogy a szomszéd nem látja e alulról a popód.
2015. jan. 3. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!