Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Fel jelenthetem a szomszédot?

Fel jelenthetem a szomszédot?

Figyelt kérdés
Több dolog lenne ami már teljesen kikészít minket! 1. A kedves szomszéd végig ültette a tujával a házunk melett közvetlen az udvarát. Ami már olyan nagy hogy belenőtt a tetőnkbe lassan belóg az ablakunkon nedvesedik a fal mert nem folyik el rendesen a víz. Csatorna nincs mert ugye szét nyomná a tuja. 2. Reggel amikor a munkások megjönnek mert vállakozó és mennek reggel dolgozni a bicikliket a falhoz támasztják nagyobb erővel ami ugye elég jol behallatszik a szobába meg ugye rongálja szerintem a falat. 3. Ordítanak járatják a kocsit fél órákig meg dübőznek mikor pakolnak a kocsira stb. Felkelek hajnalba /ez sokszor 4 órátol fél 6 ig megy/ kb. mert ugye nem tudok tőlük pihenni ami nem is annyira baj /igaz már nem bírom /de a 2 gyerek sem tud aludni 2 gyerek ugye fel kell mert olyan hanggal vannak! Ja meg nyáron nem lehet nyitott ablaknál aludni mert a kedves szomszéd hajnalban még kijön cigizni büfögni krákogni köpködni meg dallamokban hangosan "szellenteni" amitöl hányingerem van és inkább megdöglök a melegbe mint hogy ezt hallgassam.A tuja miatt már szoltam a többi még most jön. Lehet ez ellen tenni valamit?

2014. okt. 28. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. okt. 28. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Nem.

Menj, mozdulj ki, dolgozz te is.

2014. okt. 28. 18:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Hmm, lehet, hogy már megpróbáltad korábban, de...mi lenne, ha megpróbálnál jó kapcsolatot kialakítani a szomszédoddal úgy, hogy beszélgetsz vele? hátha akkor ezeket a problémákat is el lehetne simítani?
2014. okt. 28. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Most nektek a szomszéd kerjére nyílnak az ablakaitok?

Próbáld meg előbb inkább megbeszélni vele a dolgot. Érdekes mi fiatalok sokat bulizunk, de mindig kb 2 héttel előbb szólunk minden szomszédnak. Még soha nem volt ránk panasz.

Ha illedelmesen átbattyogsz és elmondod neki a problémáidat, talán hamarabb eredményre jutsz.

2014. okt. 28. 18:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Jóban vagyunk semmi baj nem volt még köztünk soha. Nem erröl van szó! Csak most kicsit már besokaltunk a nem alvástól. Dolgozzak? Eddig dolgoztam most meg a kisgyerektől nem tudok. Mozduljak ki? Egész nap nem tudok elmenni de ennek mi köze van ehez a dologhoz? Oda van írva hogy a fák miatt már szoltam de semmi és nem veszekedtem csak szépen megkértem őket! A mi szobánk ablaka a szomszéd felé néz igen mert kicsi szoba kicsi ablakkal de a 2 gyereké az utca felé és mégis nem tudnak tőlük pihenni.
2014. okt. 28. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne jelentsd fel őket, ha amúgy jóban vagytok velük, ne tegyétek tönkre a jó kapcsolatot. Te meg a párod szépen áthívjátok őket egy kávéra, és megmondjátok nekik, hogy nem tudtok aludni meg amit ide leírtál.

Nem hiszem hogy megoldhatatlan egy amúgy szimpatikus emberrel.

2014. okt. 28. 19:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudom, nem válasz a kérdésre, de olyan szomorú, hogy mennyire nem figyelnek oda egymásra az emberek.

Mert persze nem lehet hangtalanul felpakolni a cuccokat. De az ordibálást simán lehetne mellőzni hajnal 4kor. Lehet óvatosabban pakolni. Nyilván nem lehet csendben felrakni egy 200 kilós vasbeton gerendát egy teherkocsi platójára. De mondjuk azt meg lehet csinálni, hogy nem elengedi csípőmagasságból, hanem leteszi. A lapátot és egyéb kéziszerszámokat vagy cementeszsákot is fel lehet rakni a platóra, nem két méterről dobni.

Ezek csak pici odafigyelést igényelnek, mégis mennyivel jobban járna mindenki.

2014. okt. 29. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!