Hogy lehet a szomszédot hatástalanítani / lebuktatni ha marihuánát szív? A rendőrség egyáltalán foglalkozik ezzel, kimegy egy ilyen bejelentésre? DROGOSOK VÁLASZA NEM ÉRDEKEL!
Off:
Úristen, hol van ez, melyik város, melyik utca/környék? Csak hogy tudjam, hogy ne vegyek lakást...
Off:
Most akkor marihuánát szív, vagy tűvel szurkálja magát?
Soha nem szívtam még füves cigit, mégis felismerem a szagát, mert a közelemben (bográcsozás) viszont előfordult ilyen. A szag pedig igen-igen jellegzetes.
Simán feljelentheted őket. Esetleg rátehetsz egy lapáttal, hogy biztos kimenjenek, mondhatod, hogy "folyton idegen emberek járkálnak itt", stb. Ez terjesztésre utal, arra ugranak.
Egy ismerősömékkel ez történt. A szomszédoknak elegük lett, ezért bejelentették, hogy folyton fűszag van, és mintha fegyveres embereket is láttak volna járni ki-be náluk. Rájuk kommandósok, gépfegyverrel és kutyával törték rá az ajtót, miközben meccset néztek :) Úgy megijedtek, hogy azóta egyik sem használ többé füvet. Amikor pedig ezt elmesélték nekem, azzal zárták, hogy jobb is így, hogy kizökkentek ebből a drogozásból, még mielőtt lentebb csúsztak volna. Ráadásul mondták, hogy mennyivel több pénzük van így, nem megy el a fél fizu drogra :)
Az okoskodók előtt jelzem, hogy ez nem propagandam,ese, hanem igaz történet :)
Fú de szemtelen vagy már ne haragudj :D Szerintem ha csak annyit mondassz hogy :
-Ne haragudjatok de ez a szag förtelmes, és unom már, ha nem hagyjátok abba utána járok mit lehet tenni.
Ez így hatásos lesz hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!