Ittas szomszédokkal mit lehet kezdeni? Csendháborítás.
ade nem ám azt csinálnak, amit akarnak!
Kérdező, minden alkalommal rendőrségre telefonálj, a csendháborítás miatt. Érted, minden alkalommal!
Két éves a kérdés, te agyatlan utolsó válaszoló...
Mellesleg miért begyöpösödött attól, higy szeretne nyugodtan pihenni?
Érdekes én tizenévesen is rájöttem magamtól is, hogy éjjel a házak között nem ellene ordibálni, mert zavarok másokat. Még a normál beszédhangunkat is lehalkítottuk, hiszen éjjel még az is lehet zabaró.
Szerintem az a baj, hogy ezért egyáltalán szólni kell, és senki (vagy csak nagyon kevesen) gondolják végig, hogy adott tevékenységük hogyan érinthet másokat.
:D
Nem tudom ki jelentett fel, de nem én voltam kedves sértődött 15 éves yesplease.
Volt hogy hozzánk is lejöttek éjszaka a lakók amíg a játszótéren nevetgéltünk, hogy hangosak vagyunk és itt laknak, menjünk haza. 13 évesen még kicsit zavarta az önérzetem, de már akkor is fel tudtam fogni, 1-2 évre rá meg biztos meg se fordult volna a fejemben, hogy amúgy én vagyok itt a gyökér.
Ha valakihez többször ki kell hívni a rendőrséget, és úgy se fogja fel, az szerintem nem a kis csínytalan éretlenség kategória. Nöj fel, és keress olyan helyet a barátaiddal ahol nem zavarsz másokat, ez ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!