Mit tehetek ellene, ez már csendháborításnak minősül?
Az önkormányzatnál kéne érdeklődnöd, lehet hogy nem is lehetne nyitva az a kocsma 10-11-nél tovább... Ezt helyi rendeletek szabályozzák. Valamint a zajongással kapcsolatban is ott tehetsz panaszt.
Amúgy én is pont emiatt nem alszom most (sem), hiába elit kertvárosi rész, nyitva minden ablak a meleg miatt, fél 12-kor két részeg nő ment el virnyákolva a ház előtt, azon üvöltöztek egymással, milyen pizzát rendeljenek... és most negyed órája megint két-három idióta p.csa üvöltve sétált el a ház előtt, énekelve, röhögve.. én nem értem miért van ennyi bunkó.. (én is voltam fiatal, hovatovább még most is annak számítok, de viselkedni még ittasan is tudtam).
sokszor reggel 7-8kor erek haza, aludnek, de jon a family frost, ordit a gyerek, hangosan beszelnek elottunk, stb stb
kit jelejtsek fel? senkit, ha en megturom, elvarom, h az ilyen osszeferhetetlen, mint te kussba maradjon, ha ejjel zenet hallgatok, vagy amit akarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!