Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszedot zavarja, hogy...

A szomszedot zavarja, hogy szexelunk?

Figyelt kérdés
Most leszogezem nem mi vagyunk hangosak. Panelban lakunk es az alattunk lako szomszed holgy arra panaszkodott, hogy a recseg az agy es hogy a 15 eves lanya levagta, hogy mit csinalunk. Erre nem igazan tudtam neki mit mondani. Aznap este megint egyutt voltunk, masnap reggel fejott es megint megkaptam a magamet, hogy ezt hogy kepzeljuk. Az agy alatt van szonyeg, nem is vekony, ennel nagyobb hangtompitot nem tudunk(es oszinten bevallom nem is akaraunk) beszerezni. Kozolte, hogy vegyek uj agyat, vagy csinaljuk mashol. Kicsit felhuzott, hogy konkretan kozli velem, hogy mit csinaljak a sajat lakasomban, plane egy ilyen maganjellegu dologgal kapcsolatban. Kinek van igaza?
2014. okt. 28. 23:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Ha ennyire zavarja finanszirozza az uj agyat vagy szigeteltesse a plafont. Sz.r dolog lehet neki is, de ez akkor sem igy megy. Mellesleg a mai 15 evesek mar nagyon messze vannak az artatlantol, nem kell jatszani az allszentet.
2014. okt. 28. 23:35
 2/11 anonim ***** válasza:

Kicsit neki,kicsit neked.

1.Ti kereshetnétek saját megoldást még nagyobb hangtompításra(tuti van!).

2.Ő pedig megmondhatná a kedves lányának,hogy ne legyen már ilyen kíváncsi,és amikor hallja,hogy fent már megint nem bírnak magukkal,akkor hallgasson zenét(fülessel).

Ha így se megy,akkor valakinek költöznie kell,mert elmérgesedhet a helyzet.

2014. okt. 28. 23:35
 3/11 anonim ***** válasza:
72%

Tegyél már még valami alátétet, gumilapot, laticelt, tököm-tudja-mit az ágy lába alá, nem fogsz megszakadni tőle.

Jobb a békesség, mint tök fölöslegesen harcolni baromságok miatt.

2014. okt. 28. 23:41
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
Mond meg a szomszéd hölgynek, hogy ne hallgatózzon, mert ő is volt fiatal, inkább szerezzen egy krapekot magának, de előtte fogyjon le, járjon konditerembe, és plasztikáztassa át magát, mert olyan ronda, hogy a kutyátok megijed a lépcsőházban, és hullik a szőre emiatt.
2014. okt. 29. 05:18
 5/11 anonim válasza:
76%
Kerdezd meg a lanyatol hogy csatlakozik-e.Biztos azert ilyen kivancsi
2014. okt. 29. 08:43
 6/11 anonim ***** válasza:
2. és 3. válaszolóhoz csatlakozom. Autósboltban vegyetek pl motortartó gumibakot. Ezek egy járó motor rezgéseinek csillapítására vannak kitalálva, egy ágy szex közbeni mozgását szerintem olyan simán elnyelik, hogy a szomszéd teljesen elégedett lesz, titeket pedig nem cseszegetnek többet.
2014. okt. 29. 10:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi évekig éltünk panelban. Mikor először hallottam, párom nem volt otthon, így elég szkeptikusan fogadta a dolgot. Aztán egyszer neki is volt "szerencséje" hallani... Szóval a sztori: békésen ülök a WC-n, végzem a "dolgom", szépen, nyugodtan, csendesen... Amikor: fentről iszonyatos nyögéseket, hörgéseket hallok. Nem tudtam,hogy a fenti szomszéd most NAGYON JÓL, vagy NAGYON ROSSZUL van... Egy idő után már csak hosszas hallgatózás után mertem elmenni WC-re. Megváltás volt a költözés.

Így utólag nem merek belegondolni, hogy akaratlanul is mit hallanak egymásról a szomszédok...

Sőt, anyósoméknál egy szellőzőre volt kötve a konyha és a fürdőszoba. Egyszer elmentem kezet mosni, aztán mosolyogva visszamentem a konyhába, és kommentáltam azt, ami addig történt, míg én kezet mostam. Gyakorlatilag jobban hallottam mindent a fürdőben, mint a konyhában. Szerencsére anyósomnak jó a humora, ránézett apósomra, aztán közölte vele, hogy: oké, amikor fürdesz, nem szidlak a konyhában! :D

2014. okt. 29. 15:20
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
A panel nem embernek való , költözz ,meglátod jobb lesz az életed.
2014. okt. 29. 18:32
 9/11 anonim ***** válasza:
24%

"A szomszedot zavarja, hogy szexelunk?"

Nem.

A szomszéd magasról tojik rá, hogy szexelsz, matyizol, kecskét hágsz, vagy esetleg a szekrényben fojtogatod magad bugyival a fejeden, mint David Carradine.

A szomszédot az zavarja, hogy az éjszaka közepén dübörögsz, mint egy állat. Érted?

Ezt kéne felfogni, hogy magánéletedet tartsad a saját lakásodban, és ne zavarj vele másokat. Már ha képes vagy ezt felfogni egyáltalán.

Egyébként este 10 után tilos is hangoskodni mások által hallható módon, úgyhogy majd amikor a szomszédod a rendőrséget hívja rád, legközelebb meg majd megbírságolnak érte, akkor majd talán a te szűk agyadba is utat talál.

Én egyébként a szomszéd helyében csak kétszer szólnék rád, harmadszorra megvárnálak és úgy aládrúgnék, hogy egy évig nem lenne kedved meghajtani a muffot.

2014. okt. 29. 19:56
 10/11 A kérdező kommentje:
"Kedves" utolso! Nem duborgok hanem az agy recseg es pont hogy a sajat lakasomon belul tartom a maganeletemet hiszen nem az ajtaja elott csinaljuk. Gondolom ha neked szolna valamelyik szomszed, hogy ne szexeljetek mert recseg az agy ki lenne kelve magadbol es o ala is alarugnal ugye? A stilusod alapjan nem lepne meg ha valami videki 8 altalanossal rendelkezo jobbikos b kozep lenne.
2014. okt. 30. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!