A szomszedot zavarja, hogy szexelunk?
Kicsit neki,kicsit neked.
1.Ti kereshetnétek saját megoldást még nagyobb hangtompításra(tuti van!).
2.Ő pedig megmondhatná a kedves lányának,hogy ne legyen már ilyen kíváncsi,és amikor hallja,hogy fent már megint nem bírnak magukkal,akkor hallgasson zenét(fülessel).
Ha így se megy,akkor valakinek költöznie kell,mert elmérgesedhet a helyzet.
Tegyél már még valami alátétet, gumilapot, laticelt, tököm-tudja-mit az ágy lába alá, nem fogsz megszakadni tőle.
Jobb a békesség, mint tök fölöslegesen harcolni baromságok miatt.
Szia! Mi évekig éltünk panelban. Mikor először hallottam, párom nem volt otthon, így elég szkeptikusan fogadta a dolgot. Aztán egyszer neki is volt "szerencséje" hallani... Szóval a sztori: békésen ülök a WC-n, végzem a "dolgom", szépen, nyugodtan, csendesen... Amikor: fentről iszonyatos nyögéseket, hörgéseket hallok. Nem tudtam,hogy a fenti szomszéd most NAGYON JÓL, vagy NAGYON ROSSZUL van... Egy idő után már csak hosszas hallgatózás után mertem elmenni WC-re. Megváltás volt a költözés.
Így utólag nem merek belegondolni, hogy akaratlanul is mit hallanak egymásról a szomszédok...
Sőt, anyósoméknál egy szellőzőre volt kötve a konyha és a fürdőszoba. Egyszer elmentem kezet mosni, aztán mosolyogva visszamentem a konyhába, és kommentáltam azt, ami addig történt, míg én kezet mostam. Gyakorlatilag jobban hallottam mindent a fürdőben, mint a konyhában. Szerencsére anyósomnak jó a humora, ránézett apósomra, aztán közölte vele, hogy: oké, amikor fürdesz, nem szidlak a konyhában! :D
"A szomszedot zavarja, hogy szexelunk?"
Nem.
A szomszéd magasról tojik rá, hogy szexelsz, matyizol, kecskét hágsz, vagy esetleg a szekrényben fojtogatod magad bugyival a fejeden, mint David Carradine.
A szomszédot az zavarja, hogy az éjszaka közepén dübörögsz, mint egy állat. Érted?
Ezt kéne felfogni, hogy magánéletedet tartsad a saját lakásodban, és ne zavarj vele másokat. Már ha képes vagy ezt felfogni egyáltalán.
Egyébként este 10 után tilos is hangoskodni mások által hallható módon, úgyhogy majd amikor a szomszédod a rendőrséget hívja rád, legközelebb meg majd megbírságolnak érte, akkor majd talán a te szűk agyadba is utat talál.
Én egyébként a szomszéd helyében csak kétszer szólnék rád, harmadszorra megvárnálak és úgy aládrúgnék, hogy egy évig nem lenne kedved meghajtani a muffot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!