Ti hogy vagytok képesek panelban lakni?
Eddig egy kis tanyán laktam, hatalmas zöld övezetbe, állatokkal körülvéve. Egyetemre beköltöztem egy nagyvárosba, panelba, a 12 négyzetméteres "privát"szférámmal, egy fenyővel és valami örökzöld szobanövénnyel.
Az elején, mikor itt laktam csak a szomszéd gyerekek üvöltését hallottam. Mióta egy házaspár a lakótársaim megőrülök, megfulladok. Mindig beszélnek, nyitott ajtónál, tévét néztem , pedig mikor meghirdettem az elbérletet , direkt mondtam nem lehet, hozni. Bár nem tűnnek túl értelmesnek, lehet , hogy csak gyenge a szövegértésük. Állatot se lehet idehozni. Zöldövezet alig. Hónapok óta nem énekeltem egy jót, mert tudom, hogyha én hallom a szomszédot ők is engem. Az egyetlen pozitívum, hogy itt meleg van. Ti milyen praktikákkal nyomtátok ezt el? Néha , ha belejönnek a pofázásba, a füldugón és a zajvédőn is áthallatszik, főleg a srác hangja.
Panelban lakom, nem hallom a szomszédokat.
Nyaranta pár hetet egy zsákfakuban töltök. Ott agybajt kapok az állatbűztől, a folyamatos kutyaugatástól (éjjel is), hogy az egyik szomszéd a traktorját bőgeti, a másik retró slágereket üvöltet a kazettás magnóján, és dög hamisan énekel közben. A szembe szomszéd motoros fűrésszel aprítja a lopott fát órákon át. Az egyetlen bolt fél óra gyaloglás hegymenetben. Annyi a légy, mint égen a csillag. Az állandó zümmögéstől meg lehet bolondulni.
Olyan hangzavarvan a "csöndes vidéken", hogy a panel 100x élhetőbb.
Én panelban születtem!!! Eddig 6 panelban laktunk, albérletbe: 2.: Azt mondanám az egyik legjobbak közé
5. : az jó lett volna csak beköltöztek a házba bulizós cigányok
Földszint : az jó volt a lakás is jó volt a többihez képest viszont az a baj volt vele hogy beláttak az ablakon és nagyon hallatszóttak az autók, mrg gyerekek a játszótéren...
10.: a tizedik emeleten nagyon jó volt, nem hallatszott semmi zaj mert fölötted se vannak és az utca zajok se hallatszanak csak sokszor elromlott a lift is le - föl menni 10 emeletet... Hát
6.: hát az olyan idális volt
9.: ugye most lakunk a kilencediken és nagyon jó, a lakóközösség is a lakás is viszonylag, a környék... Szóval minden!
Összeségében nem zavaróak a zajok, a lakóközösségtől is függ úgyhogy azért is írtam le hogy eddig hanyadikon laktunk mert a panelban a zajok nagyon sok mindentől függenek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!