Most koltoztem uj alberletbe. Dohanyzom es a korfolyosora jartam ki. A dzomszed holgy szolt, hogy ne dohanyozzak a folyoson, mert az kozos helyiseg. Nezelodtem, a tobbi emeleten is szamos hamutarto talalhato. Atneztem az SZMSZ-t ami kulon nem ter ki a dohanyzasra. Felhivtam a gondnokot aki azt mondta hogy a hazon belul csak a korfolyoson lehet dohanyozni es a lepcsohazban tilos. A szomszed holgy egy rendelot uzemeltet es azt mondta, hogy rendelo 50 meteres korzeteben nem lehet dohanyzozni es megkert hogy dohanyozzak a lakasban, ami nyilvan nem csak a sajat igenyessegembol, hanem a tulaj kikotese miatt se fog megtortenni, illetve naponta 20x nem fogok a 4ikrol a kapu ele lemaszkalni. Ma meg nem talalkoztam vele, hogy az itt leirtakat elmondjam neki, de most az egesz emelet ne cigizzem, mert o odatette a rendelojet? Bekes indittatasu valaszokat kernek.
Es mint irtam kedves utolso a -sajat ajtom- elott dohanyzom.
2014. nov. 6. 15:20
22/27 anonim válasza:
"A lakast befustolni nyilvan nem fogom"
Hat bammeg, mas lakasad meg befustolod?!
2014. nov. 6. 15:24
23/27 anonim válasza:
Az ALBÉRLETED ajtaja előtt dohányzol. És habár a bagósok nagyívben sz.rnak rá de baromira bemegy a füst a környező lakásokba, ha éppen nyitva az ablak.
2014. nov. 6. 15:25
24/27 A kérdező kommentje:
Azt hittem a kerdest vegigolvasva wlwg egyertelmu hogy dohanysoknak szolt a kerdes. Hol laksz kedves utolso hogy nalad olyan jo meleg van, hogy nyitott ablaknal ulsz otthon?
2014. nov. 6. 15:36
25/27 anonim válasza:
A lakás előtt nyugodtan dohányozhatsz, annyi a lényeg szerintem, hogy ne más ablaka alatt állj, és ha jön valaki arra ne fújd rá a füstöt, mert az nagyon bunkóság.
Ha teheted, mert gondolom úgyse ülsz otthon egész nap, akkor próbáld meg lent elintézni.
2014. nov. 11. 14:56
26/27 anonim válasza:
Soha életemben nem dohányoztam, zavar is a füst, de szerintem nyugodtan gyújts rá a körfolyosón, ha azt a házirend engedélyezni. Nehezen tudom elképzelni, hogy a füst éppen az orvosi rendelőbe fog beszivárogni. (nyilván nem előtte fogsz rágyújtani, ha jól tévedek)
Nálunk a dohányzó rész úgy van kialakítva, hogy az irodába menet keresztül kell menni rajta, mert valaki egyszer így alakította ki. Jól is nézne ki megszabnám a dohányosoknak, hogy ne gyújtsanak rá, mert "bejön a füst" az irodába.
2014. nov. 11. 19:28
27/27 A kérdező kommentje:
Egesz nap itthon vagyok, mert a lakasom az irodam egyben es a kollegammal mindketten dohanyzunk. koszonom a normalis valaszokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!