Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Dohanyzas problema. Mit...

Dohanyzas problema. Mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés
Most koltoztem uj alberletbe. Dohanyzom es a korfolyosora jartam ki. A dzomszed holgy szolt, hogy ne dohanyozzak a folyoson, mert az kozos helyiseg. Nezelodtem, a tobbi emeleten is szamos hamutarto talalhato. Atneztem az SZMSZ-t ami kulon nem ter ki a dohanyzasra. Felhivtam a gondnokot aki azt mondta hogy a hazon belul csak a korfolyoson lehet dohanyozni es a lepcsohazban tilos. A szomszed holgy egy rendelot uzemeltet es azt mondta, hogy rendelo 50 meteres korzeteben nem lehet dohanyzozni es megkert hogy dohanyozzak a lakasban, ami nyilvan nem csak a sajat igenyessegembol, hanem a tulaj kikotese miatt se fog megtortenni, illetve naponta 20x nem fogok a 4ikrol a kapu ele lemaszkalni. Ma meg nem talalkoztam vele, hogy az itt leirtakat elmondjam neki, de most az egesz emelet ne cigizzem, mert o odatette a rendelojet? Bekes indittatasu valaszokat kernek.
2014. nov. 6. 11:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
26%

"elek a jogommal hogy a sajat ajtom elott elszivjak egy cigit "

Milyen jogoddal bakker? Jogod van masok orra ala fujni a fustot? te teljesen el vagy tevedve.

2014. nov. 6. 12:24
 12/27 A kérdező kommentje:
A hazirend szerint a korfolyoson dohanyozhatok. Melyik resze van kinaiul?
2014. nov. 6. 12:26
 13/27 anonim ***** válasza:
52%
Nyugodtan dohányozz a körfolyosón, ha ott engedélyezett, ennyi, nem kell túlbonyolítani. Onnan úgyis a szabadba megy a füst, senki orra alá nem fújod. Én nem dohányzom, de ezt simán el lehet viselni, csak felnőttként kell viselkedni.
2014. nov. 6. 13:08
 14/27 anonim ***** válasza:
28%

csal ablakot ne nyisson senki arra az idore amikor te ott fustolsz.

Mi sorhazban lakunk, de egyszeruen undorito amikor a szomszed ragyujt, mi meg nem tudunk normalisan lenni a sajat teraszunkon, mert odajon ez a hanyingerkelto budos.

2014. nov. 6. 13:10
 15/27 anonim ***** válasza:
36%
Nem! Nem lehet elviselni, ha az én lakásomba, rendelőmbe jön be a szag minden alkalommal, ha a szomszéd dohányzik!
2014. nov. 6. 13:11
 16/27 A felhasználó ***** válasza:
25%

"Mit tennetek a helyemben?"

Leszoknék.

2014. nov. 6. 13:18
 17/27 A kérdező kommentje:
Hehe :) igen le kene.
2014. nov. 6. 14:30
 18/27 A kérdező kommentje:
Utolso elotti. Van kifejezetten nem dohanyzo tarsashaz. Ritka, de terjed. :) nyiss ott rendelot.
2014. nov. 6. 14:31
 19/27 anonim ***** válasza:
55%
Az ilyen kérdezőhöz hasonló bunkók, mindig meggyőznek arról, hogy a dohányzás irányába ZÉRÓ toleranciát szabad mutatni. Hogy lehet, valaki annyira primitív, hogy elkezd egy orvosi rendelő előtt bagózni?!
2014. nov. 6. 14:55
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam bunkonak e miatt. A lakast befustolni nyilvan nem fogom, a korfolyosorol meg elszall, a hazirend nwm tiltja.
2014. nov. 6. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!