A szomszédnak szólnátok, vagy a kiságyat tennétek végleg másik szobába?
A velünk szemben lakónak ott van a nappalija, ahol a lányom szobája, közös a fal. Hiába tégla ház meg minden, egyszerűen minden szó áthallatszik, mondjuk hozzátartozik hogy ordibál állandóan a szomszéd nő a gyerekeire is, a férjére is. Se nappal se éjjel nem tud a szobájában aludni a gyerekem, mert állandóan áthallani az üvöltözését, éjszaka pedig minimum 1x, de inkább többször porszívózza a gyerek orrát. Ez tényleg állandó, panaszkodott is rá, mert a nagyobbik gyerek hozza neki haza a betegséget az oviból. Az ő kicsije meg az enyém egyidősek, másfél évesek, neki a nagyobbik 5 éves. Állandóan mindenért üvölt mindkettővel, és emiatt ha akár csak játszani mennénk be abba a szobába, akkor is meghallja rögtön a lányom, és néz, de még ez nem is zavarna, inkább hogy nem tudunk ott aludni egyáltalán. Most a mi szobánkban van a kiságya emiatt.
Nem tudom érdemes-e beszélni a nővel, vagy törődjek bele, hogy nem fog ott aludni a gyerek soha.
először célszerű beszélni vele, higgadtan érvekkel.
MAjd valóban hangszigetelést érdemes megfontolni.
Vagy azt megvizsgálni, hogy más dolgokkal is elégedetlenek vagytok e, és ha elég sok érv van rá, akkor költözni
ha csak ez az egy gond, akkor pedig ezt megoldani vlhogy
Esélytelen beszélni vele, az én szomszédaim is dettó ugyanez... Éjjelente felébredek a porszívóra, meg arra, hogy a gyerek torkaszakadtából visít, amiért porszívózzák az orrát. Meg reggel sem az ébresztőre kelek, hanem hogy üvöltenek a gyerekekkel.
Nekem nincs gyerekem, szóval nem veszem a fáradtságot, hogy különösebb lépéseket tegyek, de szerintem a korábbi hozzászólónak van igaza, hosszútávon jobban jártok a hangszigeteléssel.
De ha nem okoz kellemetlenséget, akkor érdemes úgy átrendezni a lakást, hogy abban a szobában ne legyetek éjjel, csak napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!