Láttam reggel egy rocker lányt a buszon Szolnokon? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Szolnokon reggel 7:40 körül a 24-esre szálltam fel a piacnál egyik barátommal, volt a buszon egy nagyon szimpatikus rocker lány. Gyönyörű vörös haja volt, ajak pc-je, Slipknotos pólóba volt, fekete szaggatott farmerbe és bakancsba és útközbe felvett egy Korn-os pulcsit. Az állomáson szállt le ahogy és is, útközbe szemeztünk aztán mikor leszálltunk más irányba mentünk és visszanéztünk egymásra. Nem ismeri valaki a lányt? Vagy nem tud valaki róla valamit?:) Én metallicás pulcsiba voltam, terepmintás nadrágba, bakancsba és egy szétfirkált málhával. :)2014. szept. 20. 10:43
11/12 anonim válasza:
Valamokka, ne foglalkozz a trollokkal. Mára már az a ciki, ha valaki tud helyesen írni.
Annak üzenem, aki szerint feleslegen az "n", mert élő beszédben úgysem hallatszik ki, hogy akkor mindent írjunk fonetikusan, hiszen az sem hallatszik ki: mennyen, tuggya, hüje, stb..
12/12 viivien válasza:
Szia; ) énis lattam a lányt, egy buszon mentünk vele.. tenyleg szep vált ero vörös haja volt. Azt tudom h egy faluból vagyunk. Tapioszolosi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!