Nyáron miért kell mindenkinek már reggel korán flexelni, füvetnyírni, este s kertben zajongani?
Általában az emberek dolgoznak hétköznap így csak ilyenkor hétvégén tudnak barkácsolni, vagy a ház körüli dolgokat elvégezni, így egyértelmű, hogy ilyenkor csinálják. Reggel azért teszik, mert egyrészt nincs végtelenül meleg, másrészt nem csak ennyit akarnak csinálni egész nap és ezt le akarják tudni hamar.
Az esti zajongásra szintén a hőség a magyarázat, valamint egy dolgos nap után máskor nem is tudnak pihenni, kikapcsolódni, csak este.
https://www.youtube.com/watch?v=8phTawA-NIA
Akkor küldeném Kasza Tibitől a Költözz el! c. számot!
Se korán lefeküdni se sokáig aludni? :) Mi vagy te ? Valami alvós ember aki állandóan csak az ágyban döglene? :)
Tudod vannak emberek akiket a munka meg vár így célszerűbb hamarabb is túlesni rajta,tudod senki sem jókedv miatt csinálja amit csinál a szabadnapján (míg te döglesz az ágyadban)
Ha nem tetszik a zaj dugj be egy füldugót!Zárd be az ablakot,tegyél fel szigetelést mert ennél többet nem csinálhatsz ellene!
Azért van ez, mert meleg van nap közben. Az én mamám is emiatt kel korán, és intézi el az ilyeneket. S amikor én is besegítek neki néha, tényleg jó, hogy nincs olyan szörnyű meleg... Volt amikor egyszer a kertben dolgoztam Mamámmal, és a Keresztapámmal egy-két órán át, és 11 óra körül is ment még. Nagyon meleg volt... Ezért.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!