Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Fel lehet jelenteni a felső...

Fel lehet jelenteni a felső szomszédot, mert állandóan mos?

Figyelt kérdés
Már elegem van! 1-2 naponta szokott mosni, de nem nappal, hanem este! Teljesen kikészít az a h.lye mosógép zakatolás. Mit csináljak? Ha szólnék neki, annál jobban csinálná, ismerem. Feljelentsem? Nekem miért elég heti 1 x mosni? És akkor is hétköznap mosok és délelőtt. Mit javasoltok? Úgy tudom, hogy este 6 után már nem mehet semmilyen háztartási eszköz.

2014. szept. 1. 18:45
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
95%
De mostak a fejem felett mindennap, és?? Mosni kell. Ha meg délelőtt mos, akkor az éjszakásoknak nem jó.
2014. szept. 3. 09:33
 32/41 anonim ***** válasza:
79%

Nekem pont ilyen összeférhetetlen szomszédom van, mint a kérdező. 1 - 2 naponta mos? Milyen gyakran kéne? És te döntöd ezt el? Este 6 után? És ha rendszeresen ettől később ér haza? Ne mosson? Járjon .zaros gatyában? Azért vett mosógépet, hogy használja.

Az a baj az ilyenekkel, mint te, hogy agy idő után az ember már nem is próbál a kedvében járni. Aztán jelentgesd majd fel, én az enyémnek már elvettem a kedvét a becsöngetésektől.

2014. szept. 4. 16:30
 33/41 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező gondoltam ám rád :D hétfőn mostam 5 adagot, tegnap 1-et a függönyök miatt, ma 3-at, az ágynemű, plédek és a cipőm miatt. És képzeld 6 után és senki se cseszeget, mert itt tudnak együtt élni az emberek.
2014. szept. 4. 16:32
 34/41 A kérdező kommentje:

33-as: :D Köszi, de attól hogy nem mentek fel dörömbölve, még idegesíthette őket... Nem?

32-es: elárulod, mit csináltál?... :D

Egyébként most eljöttem onnan már 2 napja, úgyhogy Hawaii van, azt mos, amit akar!

2014. szept. 4. 18:46
 35/41 anonim ***** válasza:
7%

"32-es: elárulod, mit csináltál?... :D "

Már mire gondolsz? Hogy miért ba.ztat a szomszéd? Ha hiszed, ha nem, semmit. Szolid életet élek, keveset vagyok otthon, külföldön dolgozom, ha távol vagyok, olyankor a feleségem és a kisbabánkat zaklatják. Folyamatban lévő ügy, nem részletezném, hogy csináltam - e bármit is. Először próbáltam ember módjára, nem ment. Azóta zéró toleranciát hirdettem, meggyőző tudok ám lenni. Szerencsére nem vagyok kicsi, nem fúj el a szél, hozzá jól keresek, jöhet a per!

2014. szept. 4. 18:54
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel bármi lehet idegesítő. A mosás természetes zaj.
2014. szept. 4. 19:08
 37/41 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy meg te örülnél, ha cseszegetnének, mert mosol???
2014. szept. 4. 19:10
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a te alsó szomszédodat meg azt zavarja, hogy heti 1x mosol. És ha azért cseszegetnének téged?
2014. szept. 4. 19:13
 39/41 anonim ***** válasza:
44%
Hát kérdező, akkor laknál itt ahol én lakok.. elmebeteg felső szomszédddal.Direkt! zajonganak. Szóltunk már,de folytatják. Direkt úgy,h még akkor még fel se mentünk hozzájuk! Hajnalban is.
2014. szept. 7. 11:26
 40/41 anonim ***** válasza:
25%

szólj a tömb bizalminak! :-)

ó majd szól a tömbtársnak...

2014. dec. 17. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!