Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Fel lehet jelenteni a felső...

Fel lehet jelenteni a felső szomszédot, mert állandóan mos?

Figyelt kérdés
Már elegem van! 1-2 naponta szokott mosni, de nem nappal, hanem este! Teljesen kikészít az a h.lye mosógép zakatolás. Mit csináljak? Ha szólnék neki, annál jobban csinálná, ismerem. Feljelentsem? Nekem miért elég heti 1 x mosni? És akkor is hétköznap mosok és délelőtt. Mit javasoltok? Úgy tudom, hogy este 6 után már nem mehet semmilyen háztartási eszköz.

2014. szept. 1. 18:45
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Bármily hihetetlen, hallom, mert ebben a panelban nagyon vékonyak a falak sajnos. Van ahol vastagabbak, de itt nem. A székhuzogatást is szoktam hallani, mert nem bírják a padlóról megemelni, így végigcsuriszkálják rajta. Napi 50 x. Na mindegy!
2014. szept. 1. 22:34
 12/41 anonim ***** válasza:
89%
Ekkora horror megér egy költözködést! :D
2014. szept. 2. 00:36
 13/41 anonim ***** válasza:
75%
Csodálod, hogy nem nyit neked ajtót? Én sem nyitnék egy ilyen kattant szomszédnak. Lehet neked hihetetlen, de az a szerencsétlen ott él.. Azt ne mondd nekem, hogy fél9-kor aludnál, mert fél11-kor is írtál:D. Akkor meg miért zavar, hogy mos? Nem írtál olyan nagyon különleges dolgokat, panelban ezeket mindenki el tudná mondani a szomszédjáról, nyugi, én is van, hogy hallom, ahogy kihúzzák az ágyat a felső szomszédok, ha meg leejtenek valamit az olyan, mintha földrengés lenne. Inkább örülj, hogy nem fogtál ki egy olyan szomszédot, aki egész nap üvölteti a zenét. Egyébként feljelenteni fel lehet bárkit bármiért, csak ha nem nyered meg (nem fogod, mert ezzel kiröhögnek), a perköltség a tied. Vegyél egy füldugót vagy add el a lakásod és költözz ki belőle egy tanyára, ott biztosan nem fog zavarni senki.
2014. szept. 2. 00:58
 14/41 A kérdező kommentje:
Te nem mondd már meg nekem, hogy mikor sírok. Hagy döntsem már el, hogy mikor pihenek! Ha én 8-kor akarok, akkor nehogy már egy felső szomszéd dirigáljon. De már mondtam, hogy nem ez volt az első esete! Te se bírtad volna, ha egész nap csapkodtak volna, meg indokolatlanul dübörögtek volna a fejed felett. Azt se tudta, miért csengettem, akkor miért mondod, hogy a te helyébe nem nyitottál volna ajtót. Speciel akkor jogosan pofáztam volna neki. Ha nem éltél még panelben, akkor inkább ne oszd az észt, ráadásul ilyen stílusban!
2014. szept. 2. 07:32
 15/41 A kérdező kommentje:
Ja bocsi! Az "írtál" helyett azt olvastam, hogy "sírtál". Akkor visszavonom az utolsó mondatot : )
2014. szept. 2. 07:34
 16/41 anonim ***** válasza:
94%
Akkor költözz tanyára. Ahol többen laknak egy házban, az ilyen. Ez lófiszf @sz. Nálunk hajnali 2-kor gondol egyet a felső szomszéd és teljes hangerőből üvölteti a zenét. Jó dolog felkelni, felöltözni hajnali 2-kor, és elrendezni kb. hetente, mert nem ért a szóból.
2014. szept. 2. 09:25
 17/41 anonim ***** válasza:
82%

Nem dirigál a felső szomszéd te idióta, hanem szerencsétlen csak élni akarja az életét...fél7 egyáltalán nem késő, de még a fél9 sem. Egy áltsulis gyerek sem alszik még fél9kor...

Nem csak a szomszédnak, neked is alkalmazkodnod kell ám egy társasházban. Ha ilyen korán akarsz aludni, és ezzel úgy sejtem egyedül vagy a házban, akkor bizony neked kell füldugót venni. Fél9ig mosni átlagosnak számít, nem hajnali 3kor indítja el. Ha tehát neked különleges igényeid vannak, azt saját magadnak kell megoldanod.

2014. szept. 2. 09:42
 18/41 A kérdező kommentje:
Oksa, mindenkivel szívesen cserélek lakást, ha ilyen okosak vagytok. Szerintem a 9 óra már későnek számít! Ennyi. Ráadásul úgy, hogy tudom, hogy egész nap ráért volna mosni! Inkább hagyjuk! Azért köszi a kommenteket!
2014. szept. 2. 13:08
 19/41 anonim ***** válasza:
89%
Akkor írjál neki levelet, hogy te parancsolsz és mosson délelőtt :D
2014. szept. 2. 13:11
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, cseréljünk! Társasházban élek én is, és fél9kor észre sem venném, hogy valaki mos (fél7kor pedig még otthon sem vagyok!), mert bőven másra kell olyankor még figyelnem, és beleolvad az alapzajba.

Irreális, amit kérsz, ezt fogd fel, tehát NEKED kell megoldanod, hogy a különleges igényeid ki legyenek elégítve. Ha éjfélkor kezdene neki valaki, akkor én is irtó ideges lennék. De a fél9 teljesen átlagos idő, főleg, hogy addigra mint írtad már be is fejezi!

Érdekes a 100 Ft-os füldugó ötletére nem nagyon reagáltál semmit, de a feljelentgetés már eszedbe jutott. Nem irigylem a szomszédaidat.

2014. szept. 2. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!