Nem bírjuk már! Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Neked van igazad. Azok a gyerekek neveletlenek, nem élénkek. Az élénk gyereket is meg lehet nevelni, hogy ne a lakásban ugráljon és ordítozzon. Csak sok anyuka nem képes megnevelni a gyerekeit.
sajnos, nem tudtok ellene tenni semmit. Legfeljebb, ha a többi lakóval összefogtok és közösen szóltok a nőnek.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagytok, és egyetértek veled, hogy a gyerekeket nevelni kéne, és akkor tudnának viselkedni is.
A leírásod alapján nem tuskó a nő (bár te jobban ismered), egyszerűen csak nem tud velük mit kezdeni, nem tudja nevelni őket.
Szerintem a költözés lenne az egyetlen megoldás, csak fel lehet valahogy mondani a szerződést.
Nem tudom, hogy hány évesek a gyerekek, de talán az jó módszer lenne, hogy ti nevelitek meg őket. Mármint olyan módon, hogy elbeszélgettek velük, pl. azt mondjátok nekik, hogy reggel, ha csöndben lesztek, akkor kaptok tőlünk egy-egy cukrot. Ha nem akkor nem. Tehát valamilyen módon jutalmazni a jó viselkedést.
Nem tudom mennyire megvalósítható, csak egy ötlet volt a részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!