Mi az ellenszerűk a bámészkodó szomszédoknak? Bámuljam őket én is?
Figyelt kérdés
kint a kertbem vagyok ők a mellettünk lévő szomszédok. Kutyázok, nyírom a füvet, locsolok, bármi. Kijőnnek és elkezdenek bámulni. Jó, az utcát is figyelik de engem inkább bámulnak mint a tájat!
és idegesítenek! hozzám se szólnak, cigiznek kávéznak és náznek mint ha műsor lennék!
már mondtam apának, hogy ültessünk bokrot, fákat de nem engedik...
Mivel lehet ezeket legyőzni? Bámuljak rájuk én is? Nem bírok velük farkasszemet nézni!
16f
2014. júl. 7. 14:41
11/15 anonim válasza:
vidd a magnót és kezdj sztriptízbe ;)!
12/15 anonim válasza:
6-os által javasolt fényképezős megoldás jónak tűnik.
13/15 anonim válasza:
Én valami furcsa, ilyesztő tekintetet választanék elrettentés képpen. De jók a napszemüveges és a fényképezős módszerek is.
15/15 anonim válasza:
Én az utcán szoktam megkérdezni őket, mikor bámulnak: mi van, nem láttál még fehér embert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!