Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi az ellenszerűk a bámészkodó...

Mi az ellenszerűk a bámészkodó szomszédoknak? Bámuljam őket én is?

Figyelt kérdés

kint a kertbem vagyok ők a mellettünk lévő szomszédok. Kutyázok, nyírom a füvet, locsolok, bármi. Kijőnnek és elkezdenek bámulni. Jó, az utcát is figyelik de engem inkább bámulnak mint a tájat!

és idegesítenek! hozzám se szólnak, cigiznek kávéznak és náznek mint ha műsor lennék!

már mondtam apának, hogy ültessünk bokrot, fákat de nem engedik...

Mivel lehet ezeket legyőzni? Bámuljak rájuk én is? Nem bírok velük farkasszemet nézni!

16f

2014. júl. 7. 14:41
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

ja az még fontos, hogy nem a teraszukon vannak hanem a kapujuk előtt... nem a dohányzó asztalnél kávéznak cigiznek kényelmes széken, hanem oda jönnek előre ahonnan látni h ozzánk és onnan bámulnak!

Biztos direkt mennek oda, hogy rajtam szórakozzanak!

2014. júl. 7. 14:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Pedig csak az lenne az ellenszer, hogy magas fal, vagy élő sövény, vagy valami nàdszövettel borított kerítés... mondd meg apadnak, hogy addig se locsolni, se füvet nyírni nem vagy hajlandó, amíg a kiccsalád ellen nem tesztek oda valamit, mert nem akarsz cirkuszi látványosság lenni.
2014. júl. 7. 14:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi is tujákkal oldottuk meg ezt a problémát. Azóta már csak hallgatózni jönnek oda. Ezért gondoltam már arra is, hogy Durisol zajárnyékoló falat építek, csak az nem két fillér (ilyenek vannak egyes helyeken a vasút és autópálya mentén).
2014. júl. 7. 16:19
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg meggyőzni a szüleidet, ha más nem valami olcsóbb eltakaró megoldásra.

Ha nem mennek bele, és tényleg nagyon látványosan BÁMULNAK, nálam egy idő után szakadna a cérna és valószínűleg beintenék nekik, először közvetett módon, pl. készítenék egy naaagy, látványos táblát valami frappáns felirattal vagy ábrával (ami egyértelműen a bámészkodásukra reflektál), esetleg valami fölöttébb kellemetlen látványt nyújtó [sőt, akár provokatívan sokkoló] képpel+felirattal, és kitenném számukra látványos helyre. Ha ezután is folytatódna, (vagy neadjég megjegyzéseket tennének az üzenetemre), oda is pofáznék nekik rendesen.

Rühellem a bámészkodókat. Nagyon.

2014. júl. 7. 16:32
 5/15 Az ember aki más ***** válasza:
Isten figyel minket,mindenki mást én figyelek.)(
2014. júl. 7. 20:09
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, nálunk is pont ez volt..Az egyik szomszéd bácsinak az a mániája, hogy kijön az utcára, ide-oda felkönyököl és csak bámul be az udvarunkba.

Fél évig tűrtem, aztán feltettem egy napszemüveget (ő ne lássa a szemem), odaálltam elé és addig bámultam rá vissza szótlanul..elég vicces volt :D Kb 2 teljes percig ezt járszottuk, aztán hazament. Azóta nem bámul be az udvarra.

2014. júl. 7. 21:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok: Az is jó megoldás lehet, hogyha mikor látod, hogy megint jönnek bámulni, kimész, lefényképezed őket és egy szó nélkül visszamész a házba.

Szerintem ezzel teljesen kizökkented őket és azon fognak tanakodni, hogy mire készülsz :D. Ha nem veszik a lapot, akkor ezt megcsinálod még 3-4x és szerintem leállnak a bámulásról. 17/L

2014. júl. 7. 21:33
 8/15 anonim ***** válasza:
69%

Nézz rájuk lesajnálóan és kicsit lassan húzd fel az egyik szemöldököd. (ha nem tudod akkor mindkettőt, gondolom az is megteszi) Hidd el hatásos, tapasztalatból tudom!

Én faluban lakom és pár hónapja vettem egy gördeszkát, kijárok vele egy pár utcával arrébb ahol sima a beton. Állandóan mindenki engem bámul, nyíltan utánam fordulnak az utcán négyen-öten, egyesek odaállnak a kerítéshez és engem néznek. Egy srác kivételével az összeset lekoptattam így! 14/L

2014. júl. 8. 22:16
 9/15 anonim ***** válasza:
63%

"mindenki engem bámul, nyíltan utánam fordulnak az utcán négyen-öten, egyesek odaállnak a kerítéshez és engem néznek. "

Az eszedbe jutott már, hogy nem unalmukban bámulnak, hanem azt nézik, mikor fejezed be? Tudod te, milyen eszméletlenül zavaró, a ikor pihennél a szobádban, de az utcán, a házad mellett egy idióta baszkodja a gördeszkáját és mást nem hallasz órákig, mint "gurulgurulgurulCSATTTTTTT"... miért nem ott csinálod ezt a lármát, ahol senkit nem zavarsz? Mondjuk a saját rohadt kertetekben?

2014. júl. 8. 23:05
 10/15 anonim ***** válasza:

#9 a saját rohadt kertünkben csak fű van. Nem tudom te tudsz-e füvön menni, én nem. És csattogni nem szoktam, mivel még nem megy olyan jól hogy ugráljak is vele. És amellett az utca mellett ahol csinálni szoktam csak egy leégett ház van ahol nyilván nem laknak, egy szántóföld, egy focipálya, és füves területek. Talán négy ház van ami mellett elmegyek. Már akkor bámulnak amikor csak a kezembe viszem a deszkát, mert a járda olyan sz*r hogy sétálni is alig lehet rajta.

Szóval nem hiszem hogy annyira zavarnám azokat az embereket akik abban a négy házban laknak, hogy emiatt engem kell nézni azoknak is akiknek kilóméterekkel arrább van a házuk. Mellesleg akik ott laknak pont rám se néztek. És mivel estefelé megyek amikor mindenki locsol meg kertészkedik, kétlem hogy annyira pihenni akarnának.

2014. júl. 9. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!