Te hol élsz és milyenek ott az emberek?
Figyelt kérdés
Ahol én élek nem valami jó az élet. Kívül állóként azt hinnék hogy ez az álom város. Dinamikusan fejlődő kisváros, boldog gazdag emberekkel. De a valóság az, hogy 15000 emberre van egy rakás kis vállalkozás ami épphogy csak megyeget, de nagy Bmw-kből meg mercikből meg audikból szálnak ki az emberek. Elmennek az elit cukrászdába egész nap egy kávé mellett üldögélni a teraszon mert többre nem igazán van pénz, de a látszat megvan, ő bizony kávézgatni is ráér naphosszat. Az autó is hitelre és inkább nem esznek csak a részletet fizetni tudják. Itt csak a külcsíny számít, belbecs az smafu. Erre a kis városra van már 8 fitnesz és konditerem, természetesen egy rakás Flabelos és szolárium és szépségstúdió. Természetesen csak az a szép és jó aki rubint rékára hajaz 3 gyerek után is. Igaz hogy a gyerekek hiperaktívak és kezelhetetlenek tömve a nevtan, mert arra már senkinek sincs ereje és türelme hogy még a kölykökkel is foglalkozzanak, mert elfogyott már akkor mikor kilép az utcára a rossz családi életéből azt mutatva hogy otthon minden pöpec. Mindenki a semmire villog mint a szemafor.... (BSW) sajnos ez a mondat tipikusan a mi városunkra illik. Én kilógok a sorból mert nem érdekelnek a kicsinyes emberek. Így nem is igazán van barátom mert a város nagy része azzal van elfoglalva hogy posztolgassa face-n hogy mikor hol volt milyen ruhát vett és milyen autót. Nálatok mi a helyzet, Ahol te laksz milyenek az emberek és milyen ott élni?2014. jún. 24. 13:30
21/27 anonim válasza:
Szia! Én egy kisvárosban élek de pár éve még csak falu volt. A környék biztonságos nem laknak itt veszélyes emberek. Sajna másfél éve viszont borzadály tört ki. Betelepültek pusztákról elég érdekes emberek akik ráadásul drogoznak. Akármerre mész a kisvárosban szinte mindig látsz rendőröket. Régen egy hónapban egyszer vagy kétszer hallottál mentőt menni de ez már mindennapossá vált. Sajnálom ezt a kis várost mert itt születtem és itt élem le a gyerekkorom.
22/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nagyon sajnálom, hogy ilyen lett a városod. :(
2014. jún. 28. 06:59
23/27 anonim válasza:
Mondjuk 160 cm-vel 60 kg-val nem biztos,hogy előnyös a miniszoknya.Én 158 cm vagyok most épp 49 kg,sztem ehhez a magassághoz nem nagyon kell több,amikor csak 2 kg-val voltam több,51 kg már akkor sem volt valami szép a has-comb tájék.Márpedig egy miniszoknyához szép lábak kellenek,és combok is,hisz ez a mini lényege.
24/27 A kérdező kommentje:
Ejh ejh... akkor aki teltebb mint egy fogpiszkáló az járjon zsákruhában. Világos... szomorú, de igazam van. Mindenhol az alapján ítélik meg az embert hogy hány kiló és milyen a KÜLSŐ. Nem mindegy neked hogy miniszoknyát hordok, ha kedves megbízható és odaadó vagyok? Nem mindegy hogy nem épp a miniszoknya a legelőnyösebb? De mindegy lenne ha az emberek félretennék az előítéleteiket és előbb megismernék egymást és nem a külső alapján ítélik el.
2014. jún. 30. 06:38
25/27 anonim válasza:
Az emberek először a külsőd látják,és ha az ízléstelen akkor nem biztos,hogy egyáltalán megakarnak ismerkedni veled.Az igazi barátok viszont nem fognak törődni a külsőddel,max szólnak,ha valami nem előnyös,de próbálj középutat találni,ne barátokat keress,hanem első lépésben csak ismerősöket,és az ismerőseidet ne akard barátként kezelni,csak ha ez nekik is megfelel.Ne ess túlzásokba, a telt és a fogpiszkáló között, a miniszoknya és a zsákruha között még van azért opció.
Te példálóztál a miniszoknyával,én csak arra reagáltam.
26/27 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy mikor megengedem magamnak hogy vegyek egy két ruhát, és azon látszik hogy új, egyből többen köszönnek rám, olyan mintha a régebbi ruháimban szürke lennék, észrevehetetlen, mikor felveszek egy új darabot akkor meg hirtelen látszódok. De én nem értem azt hoogy ez miért alakult így? Én vagyok ez egyetlen aki nem aruhát nézi? ÉN pl arc alapján döntök, hogy szimpatikus e valaki vagy sem.. A suliban az első nap összebarátkoztam egy lánnyal. Azóta is jóban vagyunk. Ő mikor engem először meglátott azt hitte hogy valami anyuci kedvence, stréber otthonülős valami vagyok, mert egy fekete felső farmer és fekete cipő volt rajtam. De ahogy megismert rájött hogy ez egyáltalán nem így van. De én pl meg nem tudom mondani hogy őrajta milyen ruha volt, csak arra emlékszem hogy nagyon nagyok a szemei, és ez tűnt fel elsőnek :). Azt sem tudtam este a páromnak megmondani hogy vékony volt e vagy kövér. Miért számít a ruha és az alak ennyire?
2014. júl. 2. 06:41
27/27 anonim válasza:
Nem tudom.Én sem igazán azt nézem az embereken,csak akkor ha nagyon kitűnik valamiért,mondjuk nagyon csinos,vagy nagyon ízléstelen.Mondjuk nem is "vadászok" barátokra,vagy ismerősökre.3 éve élünk ebben a városban,barátaim nem lettek,de mondjuk nem is tettem érte,hogy legyenek,nekem vannak,nem sokan,de azok régóta 20-30 éve.Ismerősöm elég sok lett,ovi-suli szülők,vagy egyéb.Olyan is volt-van,aki nagyon keresi a társaságomat,de én valahogy nem,jóban vagyunk,de idegesít ha túl sokat jön,vagy azzal nyúz,hogy menjek át hozzá.Van,hogy együtt megyünk boltba,(mert lecsap rám az iskola előtt,ahová a gyerekeimet viszem)elmondja,hogy neki tulajdonképpen csak kenyér kell,erre elkezdi azokat a kosarába rakni amit én is veszek :O Aranyos,kedves amúgy,meg jóindulatú,nincs ezzel gond..csak sok.Én úgy gondolom,talán hasonlítasz hozzá kicsit,abban,hogy barát akarsz lenni,akár akarja a másik akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!