Te hogy látod a környezetedben, a rokonságban, ahol élsz, az emberek körülötted gazdagodnak, boldogulnak vagy egyre szegényebbek, kopottabbak?
Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 20:07
1/13 anonim válasza:
5 éve élek Angliában határozottan csóróbbak az emberek a válság óta.
2/13 anonim válasza:
nekem a rokonsagom vegre egyenesbe jott, van vegre mindenkinek munkaja es nem is rossz bere, a hiteleket a diakhitelt kiveve torlesztettuk, nincs okom a panaszra. mar csak a tartalekainkat kene jobban feltolteni, esetleg valami kisember szamara elerheto befektetes utan nezni, hogy valami passziv jovedelem is legyen.
3/13 anonim válasza:
Van aki jobban él, van aki rosszabbul, nincs egyértelmű irány.
4/13 Ozmium42 válasza:
Ózdon úgy látom, hogy az emberek sokat napoznak, mindenki DJ, és annak sincs munkahelye, aki szeretne, mások pedig robotolnak valamelyik "soron", de a legtöbben egyáltalán nem csinálnak semmit, így csak a züllés van.
5/13 anonim válasza:
Pest vonzáskörzeti kisebb város:
Az alacsonyan képzettek tengődnek,mint eddig is (sajnos) minimálbéren.
A jobb állásúak,magasabb beosztásúak szerintem jobban élnek.
de összességében a változás szerintem semelyikőjüknek sem szembetűnő.
A hely viszont viszonylag fejlődik,épülgetett pár dolog az elmúlt pár évben.
6/13 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy aki akar az megtud élni aki csak nyavalyog már 10 éve annak egyre nehezebb.
7/13 anonim válasza:
masodik vagyok es erdekelne h melyik gyoker pontoz le azert mert nem azt irom h ehezem hanem a valosagot? masnak lehet h rosszabb, de emiatt qvara nem kene lepontozgatni...
8/13 A kérdező kommentje:
nem én! "Szerinted a válasz hasznos."
2013. okt. 19. 21:11
9/13 Macungo válasza:
Most nálunk is mindenki dolgozik, jah egy nem, de ő azelőtt sem.. Szegényedést nem látok, a szomszédok közül szinte mindnek ezt az évet kellett felváltva a felújításra kiszemelnie.
VAn olyan ismerősöm akinek 10 év óta most jobban megy... Egyetértek azzal, hogy ha valaki küzd akar, az talál munkát az valahogy boldogul..
10/13 Komplikato válasza:
Hát felénk az összes közelebbi és távolabbi rokon, a szomszédok, ismerősök zöme mind egyre rosszabbul él ... már akinek még van munkája ÉS nem menekült külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!