Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti hogyan viselkednėtek...

Ti hogyan viselkednėtek egy utánzós szomszéddal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Konkrétan már elegem van a szomszédasszonyból.Állandóan utánoz,bármit teszek.A lényeg,hogy kisiskolások a gyerekei(nem dolgozik a szülése óta),rettentően ráér és elkezdett minket "majmolni",ami már az agyamra megy:

Pl ugyanúgy rakja le a virágkaspóit,ahogyan mi és ugyanolyat is vesz(nevetséges),sőt van egy nagy korsónk a szélén,most ő is kirakott egyet.

Általában egy időben visszük a gyerekeket autóval reggel...ezért úgy döntöttem korábban indulunk csakhogy ne találkozzak vele.

Most erre direkt ő is akkor kel,csakhogy idegesítsen.(A házuk pont az udvarunkra néz,így mindent látnak mit csinálunk)

Én még gyesen vagyok a bölcsisemmel,és a saját otthonomban nem szeretnék már senkihez sem alkalmazkodni,főleg nem egy ilyen szomszédhoz!

A hab a tortán az,hogy r.mán,aki a hazánkban segélyekből vígan megél,így évek óta nem dolgozik,és a gyerekeivel körbe hangoskodja az egész környéket,így csönd sincs tőlük(sajnos találtak hozzá visongó partnert).

Mit tegyek?Egyelőre abban bízok,hogy honvágyuk lesz és haza költöznek ės egyszer végre nyugalmam lesz tőle,mert rettentő rossz,mikor az otthonodban a szomszéd állandóan sasol,hogy mit csinálsz...

Én nem vagyok vele sem beszélő,sem köszönő viszonyban.Lehet ez idegetsìti?Folyton a sarkamban van.Hogy foghattunk ki ilyen szomszédot??

Tudtok tanácsot adni?

2014. máj. 22. 08:29
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Elárulnád 30-as,miből gondolod hogy "ovis szinten"vagyunk?

Mert szeretjük a nyugalmat?

Mert nem szeretnénk az otthonunkból átjàróházat csinálni,ahogy ők?

Vagy mert mertem köszönni neki és cserébe rám sem bagózott?

Nem lehet hogy mégis ők hordják fenn ezek szerint az orrukat?

De már nem is érdekel és holnaptól élem a saját életem,mintha ott sem lennének,kit érdekel már hogy utánoz e vagy sem vagy figyel e vagy sem.

És akkor fogok itthonról indulni,amikor nekünk tetszik,nem fogok egy romànhoz alkalmazkodni!

Menjen haza a sunyiba és ott lármázzon a magafajtái között...ne itt játtsza az eszét,mikor engem majmol,nevetséges és ő van ovis szinten.

2014. máj. 22. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!