Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti hogyan viselkednėtek...

Ti hogyan viselkednėtek egy utánzós szomszéddal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Konkrétan már elegem van a szomszédasszonyból.Állandóan utánoz,bármit teszek.A lényeg,hogy kisiskolások a gyerekei(nem dolgozik a szülése óta),rettentően ráér és elkezdett minket "majmolni",ami már az agyamra megy:

Pl ugyanúgy rakja le a virágkaspóit,ahogyan mi és ugyanolyat is vesz(nevetséges),sőt van egy nagy korsónk a szélén,most ő is kirakott egyet.

Általában egy időben visszük a gyerekeket autóval reggel...ezért úgy döntöttem korábban indulunk csakhogy ne találkozzak vele.

Most erre direkt ő is akkor kel,csakhogy idegesítsen.(A házuk pont az udvarunkra néz,így mindent látnak mit csinálunk)

Én még gyesen vagyok a bölcsisemmel,és a saját otthonomban nem szeretnék már senkihez sem alkalmazkodni,főleg nem egy ilyen szomszédhoz!

A hab a tortán az,hogy r.mán,aki a hazánkban segélyekből vígan megél,így évek óta nem dolgozik,és a gyerekeivel körbe hangoskodja az egész környéket,így csönd sincs tőlük(sajnos találtak hozzá visongó partnert).

Mit tegyek?Egyelőre abban bízok,hogy honvágyuk lesz és haza költöznek ės egyszer végre nyugalmam lesz tőle,mert rettentő rossz,mikor az otthonodban a szomszéd állandóan sasol,hogy mit csinálsz...

Én nem vagyok vele sem beszélő,sem köszönő viszonyban.Lehet ez idegetsìti?Folyton a sarkamban van.Hogy foghattunk ki ilyen szomszédot??

Tudtok tanácsot adni?

2014. máj. 22. 08:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%
Fogd fel ugy, hogy te vagy neki a példakép.
2014. máj. 22. 09:03
 12/31 anonim ***** válasza:
55%

Röhögd ki! Mi albérletben lakunk (fiatalok) egy nyanyás Lipótvárosi házban. Ha mi kiteszünk egy cuki 300 Ft-os teszkós tavaszköszöntő koszorút, a szomszédok megbolondulva pakolják ki a több 10 ezres terményekből készült koszorúkat. Mi annyit röhögünk ezen, mint az állat.:D

Vagy pl. első 3 évben nem volt kinn kis tojáska a rácsunkon húsvétkor, de idén kitettem, hát nekik is azonnal kellett, csak egy nagyobb.:D

Ráérnek, nem kell velük törődni, ne gyerekeskedj, te vagy a menőbb, hiszen téged utánoznak, VEDD BÓKNAK!:)

2014. máj. 22. 09:20
 13/31 anonim ***** válasza:
60%

Ez olyan hülyeség, amit a 12. írt.

Nálunk a lépcsőházban szinte minden ajtón van kint dísz Karácsony előtt és Húsvét, tavasz kezdetekor.

Akkor mindenki utánozza a másikat? :D

Vagy csak az tehet ki, aki először kitette, a többinek már nem szabad? :D

2014. máj. 22. 09:23
 14/31 anonim ***** válasza:
52%
Nem, mert ha én nem teszek ki, akkor ők sem. Ez tényleg ilyen nyanya dolog.:D
2014. máj. 22. 09:23
 15/31 A kérdező kommentje:

Nem érzem magam magasabb rendűnek,mint ő,de sajnos a környezetünk olyan,hogy kölcsönkéregetős.A férjem is javasolta,hogy nem kell senkivel sem tartani a kapcsolatot,főleg nem szomszédokkal.Egyszer már ráfáztam az utcában egy kisgyerekes nő elkérte a telefonszámom,mondván sétáljunk együtt,jóhiszeműen belementem,az meg folyton jött a zaklatásaival,hogy nincs e ez meg az nekem kölcsönbe....

Ez nem barátság,hanem kihasználás.És ha beszélő viszonyban is lennénk,úgyis átakarnának járogatni hozzánk.Szörnyű milyen átjáróházat csinált a saját otthonukból ez az utánzós szomszéd,napi szinten visonganak és szomszédolnak.

Nekem elég hallgatni,nem hogy csatlakozzak hozzájuk,most már megértitek?

2014. máj. 22. 09:42
 16/31 anonim ***** válasza:
63%
Egyre kevésbé vagy szimpatikus. Inkább arrogánsnak tűnsz.
2014. máj. 22. 09:46
 17/31 anonim válasza:
62%
Kérdező, inkább hallgass, már nem is szeretlek!!!
2014. máj. 22. 09:49
 18/31 A kérdező kommentje:

17-es!

Bár īgy gondolná a szomszédom is,ahogyan te!!!

2014. máj. 22. 09:57
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ültessetek a kerítés mellé jó szorosan oszloptujákat, azok megnőnek háznyi magasságra pár év alatt és nem fognak belátni. .

A hangoskodásért én szólnék, a többi annyira bagatell.

És igenis illik a szomszédoknak köszönni!

2014. máj. 22. 12:40
 20/31 anonim ***** válasza:
Nem is köszöntök nekik?
2014. máj. 22. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!