Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért utált meg mindenki?

Miért utált meg mindenki?

Figyelt kérdés

Faluban lakom (2000 fő). A közeli kisvárosba jártam gimnáziumba, mint a legtöbb fiatal, viszont ez az iskola nem volt túl erős, úgyhogy az osztályfőnököm tanácsára szeptemberben már egy bp-i gimnáziumban kezdtem, pesten vagyok koleszos is.

Az öregek már tavaly elkezdtek pletykálni, hogy biztos felcsináltak és a gyerek apjához költözök, most hogy látnak hétvégenként pocak és kisgyerek nélkül, csak csendben utálnak, a köszönésem nem fogadják. (megjegyzem, alaptalan a pletyka, nincs viharos szexuális életem)

Apuék korosztálya se különb, ők visszaköszönnek, de pl. a tavalyi két nyári munlahelyem (egy turi és egy ètterem konyhája) tulaja tavaly nyáron még meg volt elégedve a munkámmal, azt mondta, jövőre is szívesen alkalmaz, de amikor most rákérdeztem hogy számíthatok-e az álláslehetőségre, azt mondta, hogy keressek magamnak Pesten állást, és ne az itteni fiatalok elől vegyem el a lehetőséget.

A saját korosztályomban van egy tánccsapat, hétvégém vannak a próbák úgyhogy maradtam állandó tag, de páros táncoknál mindig petrezselymet árulok, és a kapcsolatom a lányokkal se olyan, mint régen, nem hívnak magukkal sehová, nem veszik föl a telefonjaikat, megmondták a szülőknek, hogy ha én keresem őket akkor nincsenek otthon (ezt egyikük kistestvére árulta el), és páran facebookon is letiltottak.

Kérdeztem tőlük, hogy mit csináltam rosszul, vagy hogy megváltoztam-e, vagy hogy miért haragszanak, mindegyikre mosolyogva mondjàk, hogy ők nem haragszanak, minden maradt a régiben és örülnek a sikereimnek, de közben teljesen elfordultak tőlem, ami nagyon rosszul esik, mert régen összetartottunk, és együtt sírtunk amikor elmentem és megígértük hogy barátok maradunk. Vagy az is csak hazugság volt?

Bocsi, sokat írtam de rossz így élni, és szeretnék objektìv véleményeket hallani arról, hogy mot rontottam el, min kellene javítanom.

Köszi a válaszokat!

17/L

2014. máj. 18. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mi lehet ez, elsőre azt tippeltem volna, hogy csak irigyek rád, na de az öregek, meg a felnőttek is?

Nem tudom, lehet, hogy a szüleid kérkedtek veled, hogy mennyire ügyes, tehetséges vagy, aztán emiatt viselkednének így veled is (lehet, hogy a szüleidet sem kedvelik, sőt, ezt valószínűnek tartom), mintha valami beképzelt kis fruska lennél.

Abban biztos vagyok, hogy valami történt, amiről nem tudsz és amiatt ilyen mindenki, mert azt nehezen tudom elhinni, hogy puszta irigységből viselkedne így mindenki.

2014. máj. 18. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy úgy élték meg a dolgot, hogy ők nem voltak elég jók neked. Igazából tükröt mutattál nekik, senkiknek érzik magukat. De elég, ha 1-2 ember érzett így, a többi csak csordaszellem, ha van kit utálni, az összehozza őket. Szüleid terelgethetnék a jóhíredet.
2014. máj. 18. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
A családtagjaidat kérdezted már erről?
2014. máj. 18. 14:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Már csak apa él, őt még mindig ugyanúgy szeretik. Szó se volt soha arról, hogy ők "nem elég jók", elmondtam nekik mondig mindent, azt is hogy az osztályfőnök tanácsára döntöttünk így, nem azért, mert a faluval vagy a várossal vagy a sulival van najom. Én pont azt veszem észre, hogy apának dicsérik a saját gyerekeiket a barátai, de ő soha nem száll be ebbe a "kinek a lova nagyobb" versenybe. De lehet, hogy tévedek.
2014. máj. 18. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg irigyek rád a felnőttek mert többet elértél mint a drága csemetéik (meg lehet náluk is) és ez átragadhatott a fiatalokra is. Meg falun nagyon sok a régi rendszerben felnőtt nulla IQ ember akikben benne van az utálom a pesti embert mentalitás. Minél előbb ott kell hagyni őket mert ez csak rosszabb lesz. Akkor lehetne igazán eldönteni a dolgokat ha lenne más is aki Pestre költözött onnan mert ha vele is ezt csinálják akkor a fenti állítás az igaz ha meg csak veled akkor nálad a probléma(nem biztos hogy kifejezetten miattad)
2014. máj. 18. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Tényleg lehet az ok az, hogy utálják a pesti embert és Te az lettél!

De kérdezd meg apukádat, ő mit gondol erről!

2014. máj. 18. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:
azért mert az emberek h.ülyék röviden ennyi felesleges hosszan kifejteni ez a lényeg:D
2014. máj. 20. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!