Miért utált meg mindenki?
Egyik pillanatról a másikra mindenki megutált. Ha pl facebookon kiírom, hogy írjanak nekem valami jó zenét, egyből elkezdenek oltogatni, akik más suliba járnak, akiket nem is ismerek, és akik a barátaim.. példa: Te ro*adt ge*i senki sem kíváncsi rád, dö*ölj meg, stb... Képeim alás is írkálnak, hogy: Úgy nézel ki mint egy bu*i, de törpe vagy, milyen nagy dumbóge*i füleid vannak.
Aztán jött ez az ask.fm Példa: csinált magának egy régi jó barátom egy kamu ask.fm-et, amibe rondán káromkodott, és rámfogta, hogy én őt ezzel akarom beégetni, meg ezt én csinálom! Akkor betelt a pohár! Egy suli felhívott, és mondta anyának, hogy én hogy képzelem azt, hogy ilyen ronda módon káromkodok egy oldalon. És így megy még most is.. Lassan már 2 hónapja.. Nekem ez nagyon rossz így, hogy senki sem törődik velem, a barátaim meg elfelejtettek :/ Mit tegyek? Bocsi a hosszú szövegért..!
Mert teleszemeteled az arckönyvet olyan kérdésekkel, amiknek lusta vagy utánajárni.
Egy tipp, de szerintem ők nem a barátaid.
Olvass, művelődj, sportolj. Találj magadnak más hobbit, mint a közösségi oldalak, valószínű nem neked találták ki.
Éretlen kis senki nethuszárok, és ilyeneket nem is éri meg barátnak nevezni. Egyébként sulival pedig tisztázni kell, hogy nem Te voltál (amennyiben tényleg nem :)), és valamilyen kimenetele biztosan lesz.
FB-on pedig van egy egyszerű megoldás, a delikvensek törlése ;) Ha észre veszik, hogy le se sz*rod őket, az a legjobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!