Miért "hagy el" mindenki?
Először a családom egy része mondott le rólam, és nem kérnek belőlem. Utána a baráti társaságom. Egyre kevesebbet hívnak, és ha találkozunk is, kb csak cikiznek, és röhögnek rajtam.
Legtovább a barátnőm tartott ki mellettem, de már az ő szemében sem látom azt amit régebben. Szerencsétlennek tart, és ez nagyon fáj nekem..:/
alighanem bennem van a hiba. de a család, és a barátok, s a barátnőnek valahol a hibáimmal együtt kell hogy elfogadjon nem?!
Kedvesemtől is ezt kaptam: "miért vagyunk együtt, ha mindig egyedül akarod megoldani a problémáidat"
Egyre több embert hidegítek el magamtól. Egyedül érzem magam. Büszke ember vagyok, ezért a szüleim előtt mindig boldognak mutatom magam. Nem akarom terhelni őket a nyomuruságommal, de amint becsukom a szobám ajtaját, könnyekben török ki, hogy egyaltalán érdemes vagyok e az életre..:/
No, meg is válaszoltad, hogy miért.
Ha ezeket te magad is tudod, miért nem változtatsz?
változzak meg?!
mostmár?!
érdekes eddig 7 éven keresztül z senkit sme zavart. az utóbbi fél évben jött elő mindne probléma.
Ha változni sem vagy hajlandó, akkor minek tetted fel a kérdést?
Ne mondd már nekem, hogy a hazudozás, bunkóság pozitív tulajdonságok... senki sem akar ilyen emberrel hosszútávon együtt lenni. Ha nem vagy képes tenni azért, hogy ez ne így legyen, akkor egyedül fogsz meghalni.
Egyszer elszakad a cérna ember!
Ha tudod a hibáid, akkor igenis változz meg. Mármint.. ha magadnak nem felelsz meg, akkor változz. Abban igazad van, hogy másoknak el kellene úgy fogadniuk, ahogy vagy, de mindenkinél elszakad egyszer a cérna. Nem várhatod, hogy örökké viseljék el a hazugságaid, a bunkózásod stb. Kíváncsi lennék, hogy te meddig viselnéd el, ha bunkóznának veled és állandóan hazudnak/csalódást okoznak neked.
Ha meg nem akarsz megváltozni, mert szeretsz olyan lenni amilyen vagy/saját magadnak megfelelsz, akkor viseld a következményeit, miszerint elűzöd magad mellől a szeretteidet.
Az emberi kapcsolatok egy csapatmunka. Ha nem tudsz együttműködni másokkal, akkor szállj ki/előbb-utóbb kiesel a játékból.
Ha büszke ember vagy akkor mire fel vagy bunkó?Mire fel hazudozol?
Egy jótanács:Mielött csinálsz valamit vagy mondasz valamit ,állj le egy pillanatra és gondolj bele abba hogy amit a másiknak mondanál az vajon jól esne e,hogy neked is jól esne e ha valaki úgy bánna veled ahogy te másokkal?
Szóval Én azt mondom hogy nincs mire büszkének lenned!Otthon élsz,már barátnőd sem úgy néz rád ahogy...Tegyél érte hogy ez ne így legyen!Ha tudod hogy mi az amit rosszul csinálsz akkor tudod azt is hogy mi az amit nem kéne csinálnod!
igen, de fogalmam sincs hogy milyen ember lennék akkor.
ez az egy személyiségem van. ha ezt megölöm, akkor ki leszek valojában?!
Két lehetőséged van.
1. Kockáztatsz. Megváltozol, és nem maradsz egyedül, egy sokkal jobb ember leszel.
2. Nem változol, mert egy gyáva nyúl vagy. Inkább végignézed ahogy mindenki elhagy a saját hibáid miatt (amiken javíthatnál), és egyedül maradsz, szimplán azért mert beijedtél a változástól.
Ha nem próbálsz javítani a helyzeteden, akkor ne siránkozz, mert a semmiért nem fog mindenki újra melléd állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!