Csak engem hagy hidegen ez az egész avatar film? Mindenki lesz*roz amiért még nem néztem meg (mellesleg nem is fogom) és ez idegesít.
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 19:49
1/7 anonim válasza:
nem maradsz le semmiről, én végig szenvedtem 3d-ben, fölös pénz kidobás....
de javaslom a south park avataros részét :D
sp.hoff.hu epizód cím: törpökkel táncoló
2/7 anonim válasza:
Nem vagy egyedül :-)
Engem sem érdekel egyáltalán. Itthon meg van már letöltve, de nemigen szeretném megnézni :-) Mindig mondom a páromnak, hogy majd nézze meg egyedül.
3/7 anonim válasza:
Engem se érdekel, de az az igazság, h aki emiatt leszaroz az egy beszűkült látókörű ember, mert csak azért mert ódákat zengenek róla nm muszáj mindenkinek megnéznie! Engem az ilyen filmek alapból nem is érdekelnek, ezért mivel a barátaim ezt tudják nem is erőltették rám, h nézem meg a filmet velük! Nem szarozom le nem mondok róla negatív véleményt csak szimplán nem érdekel és míg élek biztos, h nem nézem meg!
4/7 anonim válasza:
látványra nem rossz,de nem járok örömtáncot hogy láttam. anno a titanic jobban tetszett.... :)/mármint bazi nagy film,ami be volt harangozva kategória/
6/7 anonim válasza:
Egyszeri megnézésre jó...de már bánom hogy ki is írtam...most elpocsékoltam egy DVD-t :(
7/7 anonim válasza:
Engem sem fogott meg, de mostanában nagyon divat ez a blockbuster intellektuál elitbe tartozás ugyanez megy mostanában az inceptionnal is. Én ezt a két filmet ki nem állhatom,de mindneki meg puncsol neki,hogy mekkora világszámok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!