Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utált meg mindenki és miért nem lehetek boldog mikor semmit sem tettem?
Figyelt kérdés
Ez az egész történet azzal kezdődött, hogy párkapcsolatban voltam, Gáborral, akivel nem volt valami felhőtlen a kapcsolatunk, de szerettük egymást. Mikor jártunk sok minden bekavart pl. csalódnom kellett barátnőimben akik flörtöltek vele a hátam mögött és kibeszéltek neki. Ebből megint összeveszések lettek de aztán tisztázódott. Mikor szakítottunk elkövettem egy nagy hibát, találkoztam az egyik barátjával de nem történt semmi csak beszélgettünk, mégis lelkiismeret furdalásom lett és újjabb viták következtek. Ezek után megint összejöttünk és ez az egész elfelejtődött. Azóta se beszélek az Áronnal akivel találkoztam. Gábor barátai akik az én barátaim voltak régen és rajtam keresztül ismerkedtek meg megutáltak és megaláztak az interneten. Napokig sírtam és a mai napig eszembe jut ez az eset. Azóta fogalmam sincs miért de egyre többen nem kedvelnek olyanok is akikkel régen semleges volt a kapcsolatom. Nagyon rosszul érzem magam a suliban és mai napig is van amikor sírok mert nem értem mi oka van ennek. Végleg pár hete szakítottunk. Kérlek segítsetek nagyon rossz ez az egész és teljesen tanácstalan vagyok :(( Petra2013. márc. 4. 14:29
1/3 anonim válasza:
Általános nyomorékok, akiknek ha egy "haverjuk" annyit mond, hogy az a csaj/srác mekkora nyomorék, akkor egyből a világ utálatát zúdítják rá, mintha valami rossz buz1 lenne.
Az ilyeneket ütni kellene, csak nem lehet, mert túl fogyatékosok, és túl sokan vannak. Válts környezetet.
2/3 anonim válasza:
Ne foglalkoz veluk talalj vlkit akiben megbizol es vele legyel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!