16 évesen lehetek még gyerek? Mindenki azt mondja nem, és anyámék állandoan piszkálnak hogy nőljek már fel, és mindig a fejemhez vágják hogy már nem vagyok gyerek, de én még lennék.
Figyelt kérdés
:(
16/f
2010. dec. 10. 09:25
1/6 anonim válasza:
Ha amúgy a kötelességeidet teljesíted, maradhatsz lélekben gyermek még nagyon sokáig. Sok felnőtt éli le így az életét, játékosan, vidáman.
:)
2/6 anonim válasza:
Lehetsz gyerek, az Én fiam is 16, nem viselkedik felnőttesen /Hülyegyereként se/ Ő sem akar még felnőni, Én hagyom, Nekem is jobb, ha egy kicsit tovább marad gyerek. Az ilyesmit szerintem nem szabad erőltetni.
4/6 anonim válasza:
Lehetsz természetesen.
De a dolog attól is nagyban függ, hogy mi az, amit gyerekesen csinálsz!
Ha pl. pocsolyákban ugrándozol, akkor tényleg ideje feljebb nőni ... :-)
5/6 anonim válasza:
Még "papíron" sem vagy felnőtt korú,akkor mit akarnak?Szerencséd,hogy te tudod értékelni a gyermekkort.Sokan már gyerekként arra vágynak,hogy felnőttek legyenek,és mikor ez megtörténik,vissza sírják a gyermekkort.Mert felnőttnek lenni,bizony nem könnyű.Úgyhogy ,maradj gyermek amaddig csak lehet,jobb lenne,ha ezt a szüleid is hasonlóan gondolnák.Ne aggódj,nagyon fiatal vagy még!
6/6 A kérdező kommentje:
ohh, köszi, felvidítottatok :) pocsojákban éppen nem ugrálok, de vannak hasonló dolgaim:P
2010. dec. 10. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!