Miért piszkálnak, hogyan tudnám megakadályozni?
15/f vagyok,kicsit túlsúlyos,gyenge de vannak az osztályomban nállam sokkal kövérebb,sokkal rondább illetve gyenge gyerekek...
Valamiért mindig piszkálnak,pl megvernek szünetben rúgdosnak,leköpnek,mindenféle gúnynévvel csesztetnek,tönkreteszik a cuccaimat,kiborítják a táskámat,mindenféle filccel összefirkálják a fejem,néha úgy,hogy egész szünetben a wc-ben vagyok és mosom le a fejemről...
Miért csinálják ezt?
Miért csak velem csinálják?
Hogyan tudnám megakadályozni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Hú ez visszatérő dolog a te korodban.Szerintem minden osztályban van ilyen.Velem is volt anno.
Aztán egy szép napon úgy p.icsán rúgtam a gyereket,hogy a sz.ar a száján csattant!Igazgatói intő lett belőle,de vége lett a szemétkedésnek,és a ballagáson azt írta az of. a tarisznyába,hogy xy-nak akivel nem érdemes kikezdeni! :)))
Furcsának találom, hogy nem fordulsz ezzel a szüleidhez, tanáraidhoz, adott esetben a rendőrséghez.
Ha ezt nem szeretnéd, akkor szerintem is az a megoldás, ha nekimész valamelyiknek, valószínű, hogy megagyalnak, de ha te is kiosztasz néhány komolyabb pofont (mondjuk egy székkel), akkor a jövőben már átgondolják, hogy megéri-e csesztetni téged.
Azt az egy verést meg be lehet vállalni azért, hogy utána békéd legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!