Hozzám akar költözni, egy "ismerős"! Hogyan utasítsam el?
bocsi, hogy ide írok, de úgy érzem csak itt vannak éjó meglátású felnőttek.
a lényeg, hogy egyedül élek szegények között (önkormányzati társasház) itt mindenki szánja egymást, mindenki tudja a másikról hogy fűnek fának tartozik, meg hagy ne soroljam.
a lényeg, hogy akivel jókat beszélünk (hasonló kaliber mint én, csak ő albérletben él máshol - ahova most beköltözik a főbérlő, így neki mennie kell)szóval valahol lelki társ, be akar hozzám költözni ( 1 szobás a lakásom, de mindegy is), nem akarok menekült tábor lenni - pláne hogy amúgy is mindenki ki akar használni, igen, engem a csórót, a lényeg, hogyan mondjam meg neki, hogy keressen mást.
tekintve, hogy ő már rég tudta hogy mennie kell és nem intézett magának semmit, de az egész élethez így áll, ami engem amúgy sokszor kiakaszt (pl nem mindig fizetik ki, de nem, nem keres másik munkát, csak sír, meg sorolhatnám végtelenségig)és nem birom elviselni, hogy lehet valaki ekkora balfék, csak épp nem mondom ki.
isten ments, hogy ide költözzön
Kezdem elveszteni a fonalat... a kérdésed eleve az volt, hogy NEM akarod, hogy beköltözzön hozzád, és most már a sokadik kommentedben azt taglalod, hogy vajon mi módon költözhet be törvényesen? Akkor mit akarsz tulajdonképpen?
Hmm... valamiért azt hittem, felnőtt férfi vagy, de kezdem úgy érezni, tévedtem.
idézem magam:
"sokan írták, hivatkozzak arra, hogy jogilag nem fogadhatnám be.én erre írtam, hogy de, ha akarnám, az ÖK még segítene is ebben."
na ezért lyukadtunk ki ennél a témánál!
#40 igen, az totál biztos hogy házastársak, élettársak esetén
amely szerződést 1 perc alatt szintén megcsinálnak ingyen
ebből valószínűsítettem, hogy bérlőtársak esetén is van hasonló lehetőség, mert az ellenkezőjére nincs előttem jogszabály.
de mindegy is, az önkormányzat elsődleges célja, szerepe a segítés!
te meg azon vagy, mit hogy nem lehet! jogász létedre.
pályát tévesztettél.
mármint az élettársi egy perc ingyen, egyiküknek elegendő a jogosultsági feltételeknek megfelelnie. 2014-ben is!
ha bejelenteném az ÖK-nak hogy együtt akarok élni valakivel, nem azon lennének, hogy kirakjanak, és nem is azon, hogy akadályozzák meg az együtt élést.
"amely szerződést 1 perc alatt szintén megcsinálnak ingyen
ebből valószínűsítettem, hogy bérlőtársak esetén is van hasonló lehetőség, mert az ellenkezőjére nincs előttem jogszabály.
de mindegy is, az önkormányzat elsődleges célja, szerepe a segítés!
te meg azon vagy, mit hogy nem lehet! jogász létedre."
Te annyira idióta vagy, hogy az már fáj. Teljesen elmebeteg. :D
én vagyok itt az egyetlen, aki önkormányzati tájékoztató füzetből beszél és csak azt sajnálom, hogy nincsenek benne hogy melyik törvény, melyik paragrafus, hanyas bekezdés, hogy belinkeljem, mert begépelve látom senkinek nem hiteles amiket állítok
ráadásul a neten a törvényben is mi áll?
önkormányzati rendelet szabályozza a feltételeket
a feltételekről meg egy szó sincs fent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!