Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nem éreztétek már úgy hogy...

Nem éreztétek már úgy hogy ahol éltek több éve hogy ki kéne valahova törni onnan vagy elköltözni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 06:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én egy olyan kisvárosban élek,ahonnan újabban minden értelmes ember el akar költözni, Köztük én is. Szeretsz Salzáni? Szeretek, de nem itt. Szeretsz Free-style g9rkörizni? Szeretek, de nem itt. Őstremelői piacot szeretnél építeni? Szeretnék, de nem itt. A város külön-külön tele van jó fejekkel - akik mind ugyanazt érzik: egyéniségükkel kilógnak, akadályoztatva vannak.

A múltkor azon gondolkodtam: csinálok egy UFO-Bulit... :)

A helyzet az, hogy hét évet éltem Budapesten, és nem gondolom, hogy ott jobb a helyzet. Szóval, nem tudom, mit is lehetne kezdeni...

2013. szept. 29. 13:44
 12/13 anonim válasza:

De igen .

-200146. számú sperma

CSak vicc volt :D....De igen velem mindig ez van !

2013. szept. 29. 22:11
 13/13 anonim válasza:
Ha nagyon akarsz kitorni vagy elkoltozni, akkor tenned is kene valamit erte. Az abrandozastol meg nem valik valova az almod. Kezdj el gyujteni, es par ev mulva eleg lesz arra, hogy kilepj a mostani helyedrol. De kovetkezetesen kell gyujtened, es a kivalasztott celodat is kozben ki kell epitened. Ha kulfoldre keszulsz, akkor beszelned kell legalabb egy nyelvet (az angol majdnem mindenhol megfelel) es pl. nem art, ha tudsz autot vezetni. Azzal legalabb lehet barhol a vilagon sofor.
2013. szept. 30. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!