Szerintetek hány évesen illik a szülőktől elköltözni?
"Nincs korhoz kötve. Általában családi állapot változásával érdemes, ha megteheti az ember. Ha rendben van minden a szülőkkel, nem érzed azt, hogy kisgyerekként kezelnek, van szabadságod, függetlenséged, a nősülés, férjhez menés előtt nincs értelme. Ha egy párkapcsolatban valamelyikőtök igényli a függetlenséget, akkor kell! Ha van rá lehetőség."
Hát, én biztos nem mennék senkihez úgy hozzá, hogy előtte még a szüleimnél laktam :D
Amúgy 20 vagyok, már 2 éve elköltöztem otthonról.
"Amúgy 20 vagyok, már 2 éve elköltöztem otthonról."
Hova költöztél? Boldog vagy? Mert szerintem valami nincs rendben, ha másokkal foglalkozol:)
""Amúgy 20 vagyok, már 2 éve elköltöztem otthonról."
Hova költöztél? Boldog vagy? Mert szerintem valami nincs rendben, ha másokkal foglalkozol:)"
Mi ne lenne rendben?
Egészséges lelkű ember foglalkozik a másikkal, mivel kíváncsi rá, hogy mit gondolnak, mit éreznek. Nyilván nem kérdezem meg az ismerősöm, hogy hogy tud 25 évesen a szülőknél dekkolni, mivel nem vagyok egy tapló barom.
Zavarni nem zavar, ha más felnőttként a szülőknél él, csak éppen furcsállom, hogy hogy bírja. Ennyi, szerintem normális, hogy kíváncsi vagyok.
A baj szerintem azzal az emberrel van, aki már annyit csalódott, hogy nem érdeklik mások, és csak magának él, ezért leszarja mások életét és véleményét.
"Zavarni nem zavar, ha más felnőttként a szülőknél él, csak éppen furcsállom, hogy hogy bírja."
Nem tudom neked milyen a családod, de egy normális családban simán lehet "bírni". Attól, hogy közös fedél van a fejetek felett, még nem vagytok összekötve. Lehet független életet élni.
"A baj szerintem azzal az emberrel van, aki már annyit csalódott, hogy nem érdeklik mások, és csak magának él, ezért leszarja mások életét és véleményét."
Ez nem csalódottság. De engem például hidegen hagy, hogy ki, miért és meddig lakik a szüleivel. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!