Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyiküket fogadnád el szomszé...

Melyiküket fogadnád el szomszédodként?

Figyelt kérdés

Átlagos magyar többemeletes társasház. Ha választanod kellene a következő négy lehetőség közül, ki mellett laknál?

A. Weisz család. A papa önkormányzatnál osztályvezető, anyuka középiskolai tanár, fizikát és kémiát tanít. Nagyobbik lányuk a közgázon tanul, a kisebbik gimibe jár, szabad idejében hegedül. A család rendszeresen jár zsinagógába.

B. Berzeviczky Cecília, és barátnője Fruzsina, pontosabban élettársa, mivel leszbikusok. Cecília az ELTE-n végzett, költészettel és festészettel foglalkozik, párja pedig kozmetikus. A pesti és a bécsi meleg büszkeség rendezvényeken mindig ott vannak, szabad idejükben sokat utaznak és szeretik a kávéházakat, irodalmi esteket. Időnként el-elszívnak egy füves cigit, isznak pár pohár abszintot, de semmi más káros szenvedélyük nincsen.

C. Sztojka család. Apuka (40) alkalmi munkákat vállal, anyuka (35) néha takarít valahol. Négy gyerekük van, Pamela, Dzsenifer, Kevin és Dominik. a legnagyobb 18, a legkisebb 10 éves. A 18 éves lányuk festett szőke, erősen sminkelt és lenge ruhákban jár, éjszakánként egy nagy fekete BMW hozza-viszi valahová. A kisebb gyerekek még általánosba járnak. A család tagjai a délutáni-esti órákat a ház előtt, egy rossz kanapén töltik. Kedvenc időtöltésük a szotyola, a nézelődés és a hangos nevetgélés.

D. Gombás úr, azaz Gombás elvtárs, az öreg kommunista, meg a rokkant felesége. Gombás elvtárs sztahanovista élmunkás volt Csepelen, most nyugdíjas éjjeliőr, felesége varrónő volt, mielőtt leszázalékolták. Falán vörös csillagos címer, régi fotók Kádárról, Brezsnyevről, vitrinében kitüntetések, MSZMP párttagkönyv, Lenin művei, ezerrel szívja saját maga tekerte cigarettát, szereti a vodkát, szidja a kapitalistákat, gyakorlatilag az összes parlamenti pártot.

2013. júl. 26. 18:11
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim válasza:
96%

Leginkább a B mivel én is leszbikus vagyok még jó is lenne, biztosan kijönnénk. Az érdeklődésük, életmódjuk is tetszetős, iszogatnék velük meg ilyesmi.

Az A-val se lenne probléma, ha a gyerek tud hegedülni.

C-vel nem, mivel kitudja milyen ügyletekben lehetnek benne és mikor rabolnak ki vagy éppen bármi más. Nem vállalnám be őket.

D-vel se lenne gondom :D

2013. júl. 30. 21:26
 42/53 anonim válasza:
62%

Mennyi meleg van már a földön OMG, bár a lezbikusokkal nincs bajom sőt!, de egy bisex beütés néha jól jönne :D

Egy hetero srác... A kérdésre válaszolva

B

A

D

C soha

2013. júl. 31. 01:13
 43/53 anonim ***** válasza:
100%

MIvel én is leszbikus vagyok (milyen sokan vagyunk itt o.o)

ezért a B lenne a legszimpibb, hacsak nem betegesen féltékeny a pár egyik vagy mindkét tagja...mondjuk a füvezés ben biztos nem vennék részt, az nem az én asztalom :D Viszont lenne kivel irodalmi estekre járni.

Utána jönne a B

Gombás urat imádnám, néha átmennék az öreghez hallgatni a sztorijait, hacsak nem utálna azért mert egy nővel élek együtt (Nagyon szoros kapcsolatom van a nagyszüleimmel, a legtöbb idős emberrel jól kijövök)

aztán jönne az A de nem azért mert zsidók, hanem a hegedülést nem bírnám

a cigányokkal sincs bajom, csak a hangoskodással, meg azzal hogy kint ülnének is néznének...azt nem bírom

de amúgy ha közülük csak a cigányok nem szólnának meg a leszbikusságomért akkor mellettük laknék :D

szóval ez nehéz kérdés

19/N

2013. júl. 31. 22:12
 44/53 anonim ***** válasza:
100%
bármelyiket, ha nem hangoskodnának és nem zavarnának.
2013. aug. 1. 12:25
 45/53 anonim ***** válasza:
26%
Úgy látom "E"-t senki még számításba se veszi! - Ezek szerint, ezt még annyian se választják, mint "C"-t!?!
2013. aug. 1. 18:19
 46/53 anonim ***** válasza:
96%

45-ös: Tanulj már meg olvasni. Pont a kommented alatt kaptál rá egy reakciót.

De mivel nem a kérdés része, ezért akik újonnan találnak ide és nem olvasnak végig 5 oldalt, nem fognak a kommentedre reagálni.

2013. aug. 1. 18:24
 47/53 anonim válasza:
76%

b mer' izgi, d mer' nem zavar sok wizet :D

c semmiképp soha a attólfügg ha olyanok mint d akkor nyet

2013. aug. 4. 18:51
 48/53 anonim ***** válasza:
100%

A C kivitelével mindegyikkel. A C-vel nem azért, mert cigányok, hanem mert 1 szakadt kanapén ordítva szotyiznak. Én is szeretek szotyizni, de nem egész nap, meg nem a földre. Az sem igazán érdekelne, h. Pamela / Dzsenifer 1 k***a.

Az A sem zavarna, szeretem a hegedűszót. Persze lehet rajta játszani felbecsülhetetlenül rosszul is. 1 hangyányit nem zavarna, h. zsidók... Én meg ateista vagyok, szóval...

A B-vel sincs semmi gond, én is szeretek utazni.

A D érdekes. Alap esetben nem zavar, h. kinek milyen a politikai szemlélete, de nem szeretek ezeken veszekedni. Már pedig gondolom, h. Gombás Úr nem bírná ki, h. ne erről beszéljen. De még ez sem zavarna annyira.

2013. szept. 4. 11:54
 49/53 anonim válasza:
100%
Az "A" kivételével bármelyiket.
2014. szept. 1. 20:29
 50/53 anonim ***** válasza:

B) Én magam is meleg vagyok, ergó ugyanúgy a saját nememhez vonzódom mint ők, sosem zavarnának, örülnék neki, hogy hasonló emberek lennének a szomszédságban.

A,D) Nem érdekel senkinek sem a politikai nézete, vallása.

C) Zavarnának, de nagyon, amúgy sem bírom az ilyen viselkedésű, kötekedő, beszólogató cigókat, menjenek inkább a testvírek és a cshálád közé.

2018. ápr. 22. 11:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!