Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiküket válasszam?
Figyelt kérdés
Mit csináljak? Összejöttem egy sráccal kb 2 hete aki iránt nemérzek szerelmet de ő nagyon odavan értem. Az exemet nem szerettem ,de gondoltam rá minden nap,egészen addig amíg nem találkoztam vele..Ugyanis pár napja találkoztam vele és előtörtek a régi érzések ,úgy érzem megint szeretem ,a mostani barátomtól pedig mégjobban eltávolodtam érzelmileg.. Amikor találkoztam az exemmel ,az orra alá dörgöltem azt,hogy miket rontott el és azt mondta ,hogy megváltozik csak vele legyek,mert szeret. Most melyiküket válasszam?2012. nov. 4. 16:07
1/3 anonim válasza:
Idegenektől várod el, hogy döntsenek a szerelmi életedről?
Erre a kérdésre csak te tudsz választ adni, mivel egyik fiút sem ismerem és nem tudom, hogy milyen a kapcsolat illetve a régi kapcsolat, így csak tapogatózom a sötétben.
Válaszd azt a fiút, aki mellett neked a legjobb és akinek a legtöbbet tudod nyújtani e téren.
2/3 anonim válasza:
"Összejöttem egy sráccal kb 2 hete aki iránt nemérzek szerelmet"
"Az exemet nem szerettem"
Ezt most komolyan gondolod? Tán hagyd a fenébe mindkettőt, és jön majd olyan, akibe tényleg szerelemes leszel. Persze húzhatod az időt ilyen hülyeségekkel, de minek.
3/3 anonim válasza:
Az exedet, ez egyértelmű. Amúgy én is ilyen szituációban vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!