Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ebből hogyan fogok kijutni? Melyiküket válasszam, ha valakit megbántanék?
Nehéz dolog.Azt hiszem egyszerre két fiúba vagyok szerelmes.
Úgy kezdődött,hogy a régi osztályomból átmentem egy újba,és ott beleszerettem egy okos,vicces,jó humorú,jóképű fiúba.Az egész osztály már úgy beszél rólunk,hogy "x és y",de nem vagyunk együtt.
A régi osztályomban volt egy srác,akivel nagyon jó barátok voltunk,és ő is elment egy másik osztályba (mint én). Cirka 8 éve ismerem. Már többször is volt,hogy átjött hozzánk "csak úgy" , és hülyéskedtünk egy csomót.Aztán egyszer együtt mentünk haza a buszon,és már majdnem leszálltunk,amikor megkérdezte,tetszik-e nekem valaki. Én megijedtem,és azt mondtam,nem.Aztán lett egy csaja,és már nem velem beszélgetett,hülyült,hanem vele,és féltékeny lettem.Gondoltam,csak azért,mert nem velem van,csak egy fellángolás.Amikor 1 buszon mentünk,és a csajával volt,sokszor hátrapillantott rám,hogy nézem-e őket,és ha igen,elkezdtek pusziszkodni.
Majd szakítottak.Megint velem volt,és azt hittem,vége lesz a féltékenységnek,de nem.És egész nap csak rá gondolok,ha hazaérek.Volt,hogy 2 buszt is vártam,hogy egy buszon mehessek vele.Vicces,jó humorú,jóképű,megértő,kedves.
Mit tegyek?Minkettőjüket szeretem. Ebbe én így komolyan beleőrülök. Volt,hogy már sírtam is emiatt.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!