Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapesten melyik kerület a...

Budapesten melyik kerület a legjobb, és melyik a legrosszabb?

Figyelt kérdés
Ami elhanyagolt kerületek, sok a hajléktalan, roma stb..

ma 08:16
1 2
 11/13 Etja válasza:

#8 nincs rossz kérdés, inkább én úgy értelmezem hogy a hatalmas szélsőségek közt az átlag mérsékelte a kontrasztot.

Valószínűleg a gyarak nagy része a 48as forradalom körül épült, amikor meg más kerületi határok léteztek. Azóta a határokat eltoltak vagy keruleteket formaltak ujra meg ofalvakat olvasztott be pestbe.

Az sem igaz hogy a sok cigány rossz, vannak kerületek ahol jól integraltak őket, iskolazottak lettek és drága autót vettek meg szép házat. Önkormányzati vezetőségtol függ.

ma 12:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Én Újpesten nőttem fel, imádtam. Most is szeretem, de a mellette lévő XV. kerületben vettem lakást 15 évvel ezelőtt és már azt is otthonomnak tekintem. Vannak rosszabb részei, de ez minden kerületre igaz.
ma 13:06
 13/13 anonim ***** válasza:
8. kerületnek vannak olyan részei, ahol sok a balhés egyén, és sok a rossz állapotú épület. Az utóbbi időben mondjuk javult, sok új lakóparkot húznak fel a régi épületek helyére. A legjobb valahol Budán, pl. a 3., 12. kerület.
ma 13:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!