Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szomszédodért aggódnál, átnéznél?

Szomszédodért aggódnál, átnéznél?

Figyelt kérdés
Szomszédom az utóbbi 2 napban nem mozdul ki és irtózatosan köhög egész éjjel, halljuk ahogy nem alszik szegény. A lényeg, hogy fiatal nem idős betegről van szó. Eddig ezért sem zavartuk.

tegnapelőtt 13:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10 értelek, sajnos nálunk is a panelban ez a helyzet, nem ismerünk senkit.
tegnapelőtt 14:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, nagyon kedves vagy, sajnos már-már nem is létezik ilyen szomszéd.
tegnapelőtt 16:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem, be sem mutatkozott, mikor ideköltözött, a nevét sem tudom.
tegnapelőtt 16:28
 14/18 anonim ***** válasza:
45%

Nem. Akkor se, ha puszipajtások vagytok. Ha én lennék a szomszéd helyében, és átjönnétek, hogy "helló, halljuk és látjuk, hogy épp dögrováson vagy", kB azonnal költöznék, amint meggyógyultam. Nem tudom megmagyarázni, miért, de egyszerűen belepusztulnék a szégyenbe.

Nem mindenki szereti, ha pátyolgatni akarják, szerintem a szomszéd meg fogja oldani az életét, kaját, bevásárlást lehet rendelni online, ha gáz lesz, hívja a mentőket. Akkor aggódnék a helyetekben, ha hirtelen csend lenne.

tegnap 23:57
 15/18 anonim ***** válasza:
45%

Ha most a saját szomszédomról beszélünk, aki tönkreteszi az életemet... inkább örülnék ha nem hallok felőle :)

Ha egy jó szomszédról, akkor át

ma 06:16
 16/18 A kérdező kommentje:
14 komolyan érdekel, miért szégyenkeznél, mert influenzás lettél?
ma 07:13
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer kaptam otthon pánikrohamot, ráadásul életemben először. Azt hittem, szívroham.

Ami még rosszabb, kezdtem azt hinni, hogy ott maradok.

Szerencsére tudtam hívni a mentőt, amíg kijöttek, addig a fickó diagnosztizált telefonon. Mit érzek pontosan, zsibbadok-e, és ha igen, akkor szimmetrikusan vagy csak a bal karomban?

Megállapította, hogy "csak" pánikroham, lélegezzek mélyeket, minden rendben lesz. Úgy is lett.

Ott azért elgondolkodtam, hogy ha tényleg gáz lett volna, és én összeroskadok a földön, távol a telefontól, akkor mi van? Jött volna bárki is segíteni?

ma 08:23
 18/18 A kérdező kommentje:
17 segítek, áhh dehogy jött volna....
ma 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!