Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szomszédodért aggódnál, átnéznél?

Szomszédodért aggódnál, átnéznél?

Figyelt kérdés
Szomszédom az utóbbi 2 napban nem mozdul ki és irtózatosan köhög egész éjjel, halljuk ahogy nem alszik szegény. A lényeg, hogy fiatal nem idős betegről van szó. Eddig ezért sem zavartuk.

tegnap 13:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha kedvelném a szomszédom, bekopognék, hogy szüksége van-e valamire, bevásárlás, ha rosszul van, szóljon nyugodtan, segítünk.
tegnap 13:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jófejség lenne legalább bekopogni, hogy minden rendben van-e. Valószínűleg "csak" összeszedett valamit, és épp otthon kúrálja magát, de jó érzés tudni, hogy odafigyelnek rád.
tegnap 13:46
 3/13 Metionin ***** válasza:
100%
Ha ismerném és jóban lennék vele, akkor igen, átkopognék. Covidkor láttam, hogy jönnek ellenőrizni a szomszéd nénit aki karanténban volt, átkopogtam és megkérdeztem, hogy van-e aki segítsen neki pl. vásárolni.
tegnap 13:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy “rácsekkolás” mindenkinek jól esik, max megmondja, hogy nincs szüksége semmire.
tegnap 13:48
 5/13 A kérdező kommentje:
3 ilyen nekünk is volt, annyira féltek tőle, hogy megfertőznek minket, hogy elsőnek ajtót sem szerettek volna nyitni
tegnap 13:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a többiekkel. Szerintem is kedves gesztus lenne bekopogni és érdeklődni. Lehet, "csak" valami apróbb dolgot kapott el, de biztos vagyok benne, hogy jól esne neki, ha érdeklődnének felőle.
tegnap 13:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha fiatal, akkor is, ő is lehet olyan szar állapotban, hogy nem tud lemenni boltba meg ilyesmi. Bár mi már ugye komfortosabban rendelünk házhoz dolgokat, már lehet patikából is rendelni Wolton/Foodorán, szóval lehet megoldja, de attól még jól eshet neki. Az én szomszédomnak pl kutyája is van, lehet megkérdezném, levigyem-e helyette pl, ha lázas akkor gondolom annyira nem jó buli a sétáltatás sem.
tegnap 13:52
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem, minek? Nem fog belehalni, fiatal, biztos influenzás 🤷
tegnap 14:20
 9/13 A kérdező kommentje:
8 attól még érezheti magát szörnyen, pl fel sem bír kelni az ágyból, elfogyott a lázcsillapító, kaja stb, bármi lehet.
tegnap 14:22
 10/13 anonim ***** válasza:
66%
Csak akkor, ha jól ismerjük egymást. Ahol élek 5 év alatt 1 szomszéd se mutatkozott be, úgyhogy senkihez sem kopognék át emiatt.
tegnap 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!