Mi volt a legbosszantóbb dolog, ami miatt a szomszédod tett?
Ez legyen a legkisebb baj :).
Én nekem detto
Fúratott 1 kutat amiből szivattyúval szedi ki a vizet.
Na most a szivattyú búgási frekvenciája pont rezonál a szobám méreteivel, szóval amikor ő szivattyúzik akkor zúg az egész szobám is 😄
Nálunk is káromkodo mindenkitvszido szomszed van. Aki allandoan más dolgával foglalkozik azt lesi ki mikor hova megy kihez mikor jonnek. Ráment a pasimra is az rá se néz aztán engem k-z le és meg akart verni. Mindenkit faggat minden pletykárol, mindenbe avatkozik.
Vmi kiskirálynak hiszi magát. Mikozben tele van irigységgel kisebbségi komplexussal.
A lakásomat állandoan befüstöli az összes füstjük hozzám száll be ejszaka se tudok szellőztetni.
Lépcsőházablakbol kivette a kilincset hogy senki ne tudja nyitogatni szellőztetni ott se, igy neha beáll ide 40 fok meleg is, meg mások főzése a házba.
Olyan nincs higyvészre se veszed levegő mert beléd áll beléd köt, állandóan szerepelni kell kényszeres.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!