Volt már bunkó szomszédod?
Van. A gyerekét megnevelni képtelen par.szt, már elnézést.
Nem érdekli, hogy a kölyke üvölt egész nap, meg rohangál, de amikor felmegyek és megkérem, ugyan, menjenek már le a játszóra, mert ez nem állapot, akkor engem fenyeget meg :D
Végülis csak 5 lakásnyi ember akarja kb kidobatni őket, mert akkora bunkók, de már hívtunk rá rendőrt is.
Elég szar elrendezésű a lakásom. Lényeg, hogy a konyha felőli ablak az a szomszéddal közös folyosóra nyílik. Ez a közös folyosó egyfajta "erkélyszerű" kialakítású, a szomszéd oda járt ki bagózni.
Tették mindezt úgy, hogy 3 bagós, elmondásuk szerint is napi több doboz bagó, én meg szellőztetni nem tudtam, ha ablakot nyitottam dőlt be a bagószag.
Meg eleve tök szar amikor úgy kell jönnöd menned a lakásodban, hogy az ablak előtt ott áll/ül a szomszéd reggeltől estig. Nem volt nap, hogy ne úgy mentem, vagy jöttem volna, hogy ott bagóznak kint.
Aztán elkezdtem minden alkalommal üvölteni velük igazi proli módjára, ebből értettek azóta nem járnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!