Volt már alkoholista magában üvöltős szomszédotok?
Alkoholista üvöltözős még nem volt, csak alkoholista főzőcskézős. Havonta rá kell hívni a tűzoltókat akik rátörik az ajtót, mert miközben a konyhában gomolyog a füst, ő a vécén ülve kómázik és arra sem ébred fel ha betörik az ajtaját. Ráadásul pont felettünk lakik.
Van egy üvöltöző idős pár is, de ők nem isznak, alapjáraton ilyen elmebetegek.
Úristen. A mienk ilyen. Meg veri a falat folyamatosan.
Nagyon kivagyok tőle.
3-as vagyok.
És kérdező, ti próbáltatok már tenni ellene valamit? Én valamelyik nap mentem le (alattunk lakik) és kinyitotta az ajtót és elkezdett -urva anyázni meg szidni.
Az alatta lakó szomszéd már jelezte, hogy beszéljünk a közösképviselővel, mert elviselhetetlen a koma (főleg mióta pár hónapja nyugdíjba ment), de mivel saját lakás, nem tudnak vele mit csinálni. A saját családja sem tartja már vele a kapcsolatot, mert egy agresszív állat.
Szerencsére nekünk csak albérlet, de amúgy jó helyen lakunk, jó áron - csak miatta nem akartunk váltani, de én már nagyon mennék..
Csak skizofréniás magában üvöltőnk volt. A földszintről a 4.-ig felhallatszott, hogy épp nézeteltérése támadt önmagával.
Végül odáig fajult, hogy kijött a rendőr, mentő, tűzoltó, rátörték az ajtót és összekötpzve elvitték.
Aztán egy kitudja, hány tagú cigó család költözött oda. Nem tudom, ittak-e, de egy átjáróház lett az épület és folyton ment a hangzavar. Vagy ők bömböltek tömegese, vagy a zenét bömböltették. Körbehugyozták az épületet, aztán már verekedtek is. Még a TEK is kijött rájuk a rendőrség meg napi szinten, aztán kb fél év múlva kipakolták őket az albérletből hála istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!