Volt már alkoholista magában üvöltős szomszédotok?
Figyelt kérdés
Elkezd inni és órákig visitozik, őrjöng, károg.2020. okt. 6. 21:47
11/20 A kérdező kommentje:
A többi lakó szólt neki az elején, mikor ide költözött, hogy csukja be a bejárati ajtaját, mert ráadásul nyitott ajtónál csinálta a rikácsolásokat, meg mivel nem fürdik és WC-t sem húz le maga után, nagyon büdös lett a házban. Most már annyit megtesz, hogy becsukja az ajtaját.
2020. okt. 7. 13:58
12/20 anonim válasza:
Ilyen van a mi szomszédunkban is, aki nem húzza le a budit, mert drága a víz. Aztán fél évente hívni kell a duguéés elhárítókat .Az nem drága?
A szomszédság meg fuldoklik, mikor ajtót nyitnak.
13/20 anonim válasza:
Volt, a szembeszomszéd(ajtószomszéd, panel) volt az, volt olyan, hogy a lépcsőház lépcsőjére szart részegen, meg ilyenek. Volt férje is, az is alkoholista volt, állandóan veszekedtek, verekedtek, meg borígattàk a bútorokat. Szerencsére hamar elköltöztek.
14/20 A kérdező kommentje:
Most majdnem felgyújtotta a lakását... Részegen az ágyban bagozott és begyulladt a takaró, amit kidobott az ablakon... holnap a fejét szetba. zom...
2021. jan. 13. 01:26
15/20 A kérdező kommentje:
Kur.va anyját az ilyennek, leég a tető, biztos ki tudja fizetni majd a milliós kárt a 70 ezres pénzéből.. hülye vén kur. va, beiszik meg gyógyszerezik, aztán a cigivel felgyújtja a takarojat... El lett oltva, de oda is lett ba. szva az ajtaja elé...
2021. jan. 13. 01:32
16/20 A kérdező kommentje:
Megint sikerült be alakítania... Most leáztatta a lakásom, be volt baszva megint.
2021. jan. 21. 06:09
18/20 anonim válasza:
Egy random teszt alapján az vagyok, de sohasem üvöltöttem. Inkább nevetős fajtájú piás vagyok.
19/20 anonim válasza:
Tragédia, hogy az emberek meddig süllyednek, miért nincs valami szervezet, aki ezeknek segít? Elvonóra, rehabra kéne menni az ilyeneknek, mielőtt teljesen elveszítik az emberiességüket, én imadkozom értük! Nagyon sajnálom azokat is, akiknek el kell viselni ezt, én biztos nem bírnám, én túl lelkizős vagyok! Esetleg hangszigeteljétek az érintett falakat, bár néha életet menthet, ha hallod mi van túloldalt, én így mentettem meg a cukorbeteg nagyapámat, aki hiperventillált, és artikulálatlanul üvöltött, hogy meghalok meghalok meghalok.
20/20 A kérdező kommentje:
Vagy két üveg kannás bort megiszik és attól olyan részeg lesz hogy nem tud magáról. Ezt hetente többször megcsinálja. Wc t nem húzza le ott virít benne a sza r, odakenve s földre meg a falra. Lakásba térdig áll a szemét, sokkal tisztább az utcán aludni egy padon, mint odabent.
2021. jan. 24. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!