Volt már furcsa szomszédotok?
Azért kérdezem, mert kertes házban lakunk, és kb. 2 éve a szomszédba költözött egy 35 körüli pár.
A csávó egyfolytában fűrészel vmilyen fát az udvaron, de hogy honnan szed ennyi fát, az rejtély, nem fával fűtenek, az udvarukon néha mintha kivágnak egy fát.
vmi gyárban dolgozhat a munkaruhájából ítélve.
hazajön, és fél órán belül már kint fűrészel az udvaron márciustól októberig, ráadásul rohadt hangos.
ennyi fűrészessel én már 2 falunak való tűzifát felaprítottam volna.
Ha nem azzal fűt tényleg furcsa.
Dw lehet hogy maszekol, felvàgja és eladja mint felvágott tüzelőt.
Sok évig volt két problémás család, a felettünk lakók anno huszonéves fia kiült a párkányra és a marhája pont akkor ugrott amikor én épp indultam volna az ablakhoz, átlátszó függönyön keresztül is egy nagy foltot láttam, azt hittem szekrényt vagy TV-t dobnak ki, és akkor ott feküdt összetörve a baromja... Ezek a fészekrakó marhaság miatt költözhettek pont ide mert üres volt, onnantól fél év után már jöttek a bajok.
Sokadjára sem értettek a szóból, amikor fenyegetőztek, akkor faterral felmentünk, és ahogy kinyitotta a kölyök az ajtót már mentünk is befelé, apám lecsapta az embert, az asszony elkezdett kiabálni valakinek hogy hozzad a kést, én meg úgy siettem a konyhájukba nehogy leszúrjanak minket.
Volt feljelentés, de a rendőrök amikor kijöttek még tőlünk kértek bocsánatot a zavarásért, és hozzátették sajnos az ilyen alja emberek miatt is még ki kell jönni szétnézni azért.
Nekem a jelenlegi felső szomszédaim 2 éve költöztek be a lakásba, azóta minden nap este 8 körül olyan hangok szűrődnek le tőlük, mintha bútorokat tologatnának ide-oda, és ezt vagy legalább 20 percig.
Azóta se tudtam rájönni, hogy mit csinálhatnak ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!