Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ez mi lehet? (furcsa hangot...

Ez mi lehet? (furcsa hangot hallok)

Figyelt kérdés

Na szóval nálunk van egy játszótér egy temető mellett ahol a haverjaimmal voltunk és olyan 10-11 (este) elkezdtünk hallani valami kutya/macska "nyávogást" mivel mindanyian szeretjük az állatokat elindultunk a hang után hátha beszorult valahova egy állat vagy ilyesmi. Oda értünk a kb 100 méterre lévő temető elé ahonnan hallottuk azt a hangot ami aztán eltavolodott és egy szomszédos házból hallotuk, az a ház elé is oda mentünk de aztán ismét eltavolodott a hang a sarkon lévő fatelepről hallotuk ezek után,már nagyon paráztunk, hogy mi lehet ez de tettünk egy utolsó próbát és a fatelephez is oda mentünk majd a hag újra eltavolodott,de most sokkal messzebbről hallotuk. Ezek után nagyon megijedtünk mindenki haza is ment(tudni kell, hogy én másfelé lakom mint a többi haverom) igy elváltünk egy 5 perces séta után, befordultam az utcámba mentem 5-6 házat és a sarkomon lévő park felől hallottam ugyan azt a hangot. Megijedve felhivtam az egyik haveromat, hogy megkerdezem ők hallanak-e valamit és ők azt mondták hogy nem.

Ennyi lenne a story remélem mindenki megértette és tudtok nekünk segíteni

2019. febr. 21. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Megártott a bio, szívjatok inkább rendes cuccot.
2019. febr. 22. 00:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Temető mellett van a játszótér? :O
2019. febr. 22. 01:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az tényleg elég érdekes, hogy a temető mellett van a játszótér. :D Egyébként szerintem arról lehet szó, hogy a nyávogó macska is mozgott, miközben ti mentetek a hang után, ezért úgy tűnt, mintha távolodna tőletek, illetve azt is figyelembe kell venni, hogy már este volt. Ilyenkor csend van, ezért nagyon könnyen terjed a hang, bármiféle zajt meg lehet hallani. Velem is történt már hasonló így késő este, csak én nem egy macskát hallottam nyávogni. Persze lehet, hogy valami teljesen más magyarázat van erre, de nem hiszem, hogy paranormális jelenségről lenne szó, szóval nyugi.
2019. febr. 22. 01:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk mégis mit kéne segítenünk? Ne szarjatok már be egy nyamvadt macskanyávogástól.
2019. febr. 22. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:
2019. febr. 22. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!