Ez mi lehet? (furcsa hangot hallok)
Na szóval nálunk van egy játszótér egy temető mellett ahol a haverjaimmal voltunk és olyan 10-11 (este) elkezdtünk hallani valami kutya/macska "nyávogást" mivel mindanyian szeretjük az állatokat elindultunk a hang után hátha beszorult valahova egy állat vagy ilyesmi. Oda értünk a kb 100 méterre lévő temető elé ahonnan hallottuk azt a hangot ami aztán eltavolodott és egy szomszédos házból hallotuk, az a ház elé is oda mentünk de aztán ismét eltavolodott a hang a sarkon lévő fatelepről hallotuk ezek után,már nagyon paráztunk, hogy mi lehet ez de tettünk egy utolsó próbát és a fatelephez is oda mentünk majd a hag újra eltavolodott,de most sokkal messzebbről hallotuk. Ezek után nagyon megijedtünk mindenki haza is ment(tudni kell, hogy én másfelé lakom mint a többi haverom) igy elváltünk egy 5 perces séta után, befordultam az utcámba mentem 5-6 házat és a sarkomon lévő park felől hallottam ugyan azt a hangot. Megijedve felhivtam az egyik haveromat, hogy megkerdezem ők hallanak-e valamit és ők azt mondták hogy nem.
Ennyi lenne a story remélem mindenki megértette és tudtok nekünk segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!