Volt már bunkó szomszédod?
Ó, én is küldtem már el a f...ba a kölykös családot, mert tényleg, nem igaz, hogy gyakorlatilag ébredéstől este tízig megy a dübögés vagy épp a visítás kb, de apuka majdnem nekem jött :D
És nem, nem dolgozhatok "gamer" vagy akár hangszűrős fülesben, mert rhadtul nem kompatibilis a céges laptoppal, sem pedig a cégnél használt rendszerrel (próbáltuk többen is, gyak. mindent ledob, ami "idegen" neki). Én volnék a legboldogabb, ha tehetném és nem a nyomorult gyereket kellene hallgatni munka mellett is.
Volt.
Ahol régebben laktam, ott volt a felső szomszédban egy nyugdíjas nyanya, aki minden hülyeségért engem okolt, mindenért én voltam a hibás, volt, hogy naponta kopogott az ajtón.
Egyszer egy közeli hozzátartozóm temetéséről jöttem vissza este, elég rossz passzban voltam, de akkor is odajött hogy egész nap zajongok (nem voltam otthon már 2 napja), meg ez-az-amaz. Akkor besokalltam, és üvöltve elküldtem a halál f@szára, meg közöltem vele, hogy ha még egyszer be mer hozzám kopogni, feljelentem a rendőrségen zaklatásért, majd becsaptam az orra előtt az ajtót. Még 1 évig laktam ott, de ezalatt egyszer sem mert panaszkodni (a semmire).
Kicsit OFF: sajnos tegyük hozzá, néha társasházban, főleg panelban totál rossz irányból hallatszik a keltett zaj.
Nekem is volt olyan, hogy egész este azt hallgattam, hogy valaki vakarja a beton falat és mintha a fejem felett újítanák éppen a lakást este 11-kor. Már úgy mentem fel a felső szomszédhoz, hogy megölöm, aztán hallgatóztam az ajtónál és semmi.
Végül végig mentem a lépcsőházon és kiderült, hogy az elsőn kaparták a falat, ami a negyediken úgy hallatszott, mintha közvetlenül fentről jönne a zaj.
Beszéltem a sráccal, elnézést kért. Mint kiderült szólt neki a burkoló, hogy másnap tud jönni, előtte 2 hónapig nem jött így nekiállt levakarni a régi csempét meg előkészíteni a falat...
Nálunk olyan volt (4 emeletes panel lakás), hogy az első emeleten lakó kb 30-32 éves nő lebabázott, utána komolyan elvárta, hogy az egész lépcsőház haptákban áll miatta és mindenki a saját életét az ő kölkéhez igazítja majd. Mindig mindenért verte a tam-tamot, panaszkodott, kiabált, fenyegetett, mert az ő kis "babócája" nem tud aludni. Azt persze természetesnek vette, hogy az eszméletlen hangos gyereksírást, ami sokszor akár 1 óráig is tartott, mindenki hallgassa.
Lakógyűlésen aztán mindenki elküldte őt melegebb éghajlatra és közölték vele, hogy vagy alkalmazkodik a többiekhez, vagy takarodjon tanyára, mert senki sem fogja a napi normális rutinját felborítani azért, mert őfelsége lekölykezett. Anyuka utána fülét-farkát behúzva közlekedett a lépcsőházban, senkinek sem köszönt, majd rá max fél évre el is költöztek.
Eddig volt vagy egy tucat! Ezeknek igazából csak az üvöltés és a folyamatosn rendőrség kihívása használ, mert ez a népség csak ebből ért.
Talán most az új helyemen csak nyugi lesz már.
Bár az idilli csendet teljesen tönkre vághatja egy új beköltöző, viselkedni nem tudó tulajdonos....
#26 Na mondjuk a hangosan kefélő állatoktól én is a falnak megyek.
Volt aki nyitott ablak mellett olyan üvöltést meg szarvasbőgést levágott, hogy a fél kerület hallotta. Aztán egyszer többen voltunk és kiálltunk az erkélyre a hangját utánozni, gondolom lelankadt neki mert csend lett onnantól.
Nálunk legdurvább eset nem is bunkó volt, hanem konkrétan egy bűntanyát csinált a házból. Pedig 11. kerületi jó lakóközösségű ház.
Egy idős nénihez költözött be egy szobás lakásba az alkoholista fia, képzelhetitek már az is milyen volt neki. Majd annak az unokaöccse egy 20-as éveiben járó srác egy nagy dög kutyával.
Egyrészt konkrétan megölték a nénit. Nem adták neki oda a gyógyszereit, volt hogy a néni az erkélyről kiáltozott és az utcáról jöttek fel emberek, rendőrt is hívtak, soha nem történt semmi. Végül meghalt a néni onnan elszabadult a pokol.
A srác drogot árult és fogyasztott is. Rendszeresen fűszag volt, egyszer majdnem felgyújtották a pincét mert oda jártak le drogozni. Többször volt kint rendőrség, semmi.
Aki szólni mert azt megfenyegette, autók kerekét szúrta ki, összekarcolta a kocsik oldalát. Rendőrség nem tett semmit.
A kutyája széttépett más kutyákat az úton, a rendőrség nem tett semmit.
Ráadásul jöttek a ki nem fizetett drogosok, rendszeresen ment az üvöltözés, riasztó pisztolyos lövöldözés. A barátnője is drogos volt aki mindig az utcáról üvöltött fel a srácnak, akkor hagyta abba amikor az egyik szomszéd közölte, ha nem megy el most lemegy és megöli.
A poén, hogy a srác amikor "zaklatták" rendőrrel fenyegette a többi drogost...
Aztán végül érezte, hogy nagyon szorul a hurok és eladta a lakást, elköltözött. Szerintem ha maradt volna akkor biztos, hogy előbb utóbb megölte volna valaki a lakók közül, pedig mindenki normális, dolgozó ember volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!