Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik lakótársat fogadnátok el?

Melyik lakótársat fogadnátok el?

Figyelt kérdés

Adott egy lakásban 2 lány. Az egyik éjjel zajong, csapkodja az ajtókat, nem érdekli, hogy más alszik. Neki ez a "rutinja", hogy éjjel 1kor megy fogat mosni, és kajálni, mikor vékonyak a falak, és tudja jól, hogy minden hallatszik az egész lakásban. Ebből nem akar engedni, mert neki így komfortos. Takarítani meg mikor hajlandó, mikor nem, ha mégis, a por újjaslag áll a csempén utána.

Másik meg szeret főzés közben telefonon zenét hallgatni, de nem akar fülhallgatót használni, mert nem akarja a füleit károsítani, de viszont éjjel csendben van, és a dolgait legkésőbb 11 óráig letudja, hogy ne zavarja a körülötte lévőket. A zene zavarja a lakótársait, mert elmondásuk szerint nem tudnak aludni/tanulni tőle. Ezesetben heti 3× van ilyen max. Takarítani viszont nagyon alaposan szeret, szereti ha tisztaság van körülötte.

jan. 28. 22:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Ő mikor szokott aludni? Zajongj te is akkor, hogy biztosan felebredjen es ne csak egyszer.
jan. 29. 13:46
 22/31 anonim ***** válasza:
Amúgy ez is egy megoldás. Mert ezek az emberek meg általában délután húzzák a lóbőrt nyugdíjas tempóban.
jan. 29. 13:50
 23/31 anonim ***** válasza:
36%
Mindkettot arcon ba**nám párszor utana egyik se zajongana tobbet
jan. 29. 14:26
 24/31 anonim ***** válasza:
64%
Mind a kettőt pixánrúgrám. Ezért nem élek lakótársakkal
jan. 29. 15:32
 25/31 anonim ***** válasza:
81%

Fél évig voltak olyan szobatársaim akik szerint az első fajta voltam, igaz nem éjjel álltam neki kajálni, hanem fél 8-kor mertem reggelizni :)

Az egyik konkrétan leült velem beszélgetni, hogy nagyon hangosan lépkedek a folyosón és ez biztos zavarja a többi szobában lakókat is...

Én amúgy tényleg nagyon igyekeztem, hogy ne zavarjak senkit, de mikor még extrábban figyeltem, csak az lett a vége, hogy az adott folyamat 2x annyi ideig tartott, elkezdtem bénázni, pl leejtettem dolgokat és így az egész kontraproduktív volt.

Olyan 5 évig voltam kolis, a többi szobatársamnak nem volt rám panasza, néhány csajjal egymás mellé kértük magunkat amíg ők vagy én valami miatt be nem fejeztük a "kolis létet".

Szerintem, ha egy helyzet nem tetszik és tudsz rajta változtatni, akkor változtass, ha nem tudsz, akkor fogadd el.

jan. 29. 16:30
 26/31 anonim ***** válasza:
63%
2.-at. tanulni el tudsz menni máshová, de aludni nem.
jan. 29. 18:42
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

Nekem teljesen mindegy, nem szólok bele másik mit csinál.

Ha valaki hangos felveszek füldugót vagy fejhallgatót.

jan. 29. 23:44
 28/31 anonim ***** válasza:
Egyiket sem.
jan. 31. 15:28
 29/31 anonim ***** válasza:

Egyiket sem. Valószínűleg az elsőt a második éjszaka küldeném el az anyjába, a második telefonját meg kivágnám az ablakon.

Együttélésre alkalmatlan véglény mind a kettő.

febr. 2. 15:11
 30/31 anonim ***** válasza:
75%

16-os, bocs, hogyha főzés közben telefonon hallgatod a szarodat, az ugyanolyan zavaró annak, aki tanulni akar, mintha éjjel bszkodod az ajtót.

És igen, alkalmazkodj, szóval dugd be a fülesedet, mert nem akarja a lakótárs a zenédet hallgatni.

febr. 2. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!