Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan fogadnátok ha valaki...

Hogyan fogadnátok ha valaki ismerkedési szándékkal udvarias formában rátok írna messengeren?

Figyelt kérdés

Nem tudom,hogy illendő-e vagy inkább elitélendő a számomra szimpatikus hölgynek írni üzenetet...

Persze csak olyannak aki feltüntette,hogy egyedülálló.

2023. ápr. 2. 12:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

"köszönöm, nem"

Attól hogy egyedülálló vagyok, nem keresek párt. Tök jól elvagyok egyedül. Teljesen mindegy milyen tökéletes pasi írna rám, nem akarok senkit.

Amúgy sokan egyedülállónak vannak feltűntetve, de nem azok. Rengeteg ilyet ismerek.

Nem akarják hogy a párjuk ismerősei, munkatársai jelölgessék.

2023. ápr. 2. 12:48
 2/13 anonim ***** válasza:
29%

Nekem nem okozna gondot, ha valaki nyíltan megmondja a szándékát. Sőt, ez a normális.

Viszont az hamar kiderülne, hogy önbizalomhiányos-e a pasi/csaj. Nálad ez sajnos bejátszik, mert idegenektől kérdezel, nem akarsz/tudsz egyedül dönteni, bizonytalan vagy magadban. Ez kiderül.

Így nem biztos, hogy rá kellene írnod bárkire is.

2023. ápr. 2. 12:52
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Nem szoktam válaszolni, az engedélykérésekhez rakja egyébként is, úgyhogy nem is látja az illető, hogy olvastam.

Nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel, látott rólam kb három képet és ennyi. Fogalma nincs milyen ember vagyok és élőben se látott még, hogy tudja, hogy tényleg tetszem. Mégis mi fogja meg az illetőt bennem?

2023. ápr. 2. 13:00
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Nem válaszolok, vagy visszaírok, hogy köszi, nem.

Az a baj, ha visszaírok, akkor sosem fogadják el a nemet, visszakérdez hatszor, de miért nem, de ismerkedni sem, de egy kávét sem, de miért nem?

Stb.

2023. ápr. 2. 13:03
 5/13 anonim ***** válasza:
55%
Egy udvarias nem szerintem belefér, ha már vette a fáradságot és próbál kezdeményezni. Nem kell túlbonyolítani a választ, sőt bocsánatot sem kell kérni, hogy miért nem, csak jelezni, hogy nem:)
2023. ápr. 2. 13:05
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha jelzem, hogy nem, akkor még jön 16 üzenet hogy miértnem, de amúgy mizu, meg csak beszélgetünk, meg kerdezhet-e valamit.
2023. ápr. 2. 13:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
#6- olyankor már jöhet a tiltás, vagy némitás:)
2023. ápr. 2. 13:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Köszönöm, de nem érdeklődöm.

Ennyi, nem látom értelmét annak, hogy magyarázkodjak, vagy hogy feleslegesen pocsékoljam az idejét. Ha ezután is ír, akkor válasz nélkül törlöm/tiltom.

2023. ápr. 2. 13:38
 9/13 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező én most nagyon le leszek pontozva de nem érdekel. :D

Kb. 1 hónapja futottam itt bele egy ilyen kérdésbe mint a tiéd, oda is leírtam a véleményem és szokás szerint szétszedtek a jó népek.

Ezen az oldalon a többség szerint ez undorító és mit is képzelsz magadról dolog. Nem kell velük foglalkozni az én korosztályom és a fiatalabbak is nagy átlagban ezt csinálják (tiniktől nagyjából a 20-as éveik végéig). Ez csak a 30,40+ szerint nem jó ötlet és ellene van.

Írni írhatsz neki(k) nyugodtan az más, hogy hogyan reagálják le. Van aki kapcsolatban van de nincs kinn képe a párjával vagy erre semmi utaló jel, az persze ignorálni fog. A saját kategóriádban próbálkozz (ne ilyen mindenkinek kellő csajoknál). Ha szimpatikus vagy neki akkor vissza fog írni. Na de a legfontosabb, hogy ne “Szia, mizu?” és társai, ne kezdj el áradozni neki, hogy de gyönyörű, milyen szép, szerelmes vagy első látásra stb.. nyáladzós maszlagokat. Ha van neki valami hobbis képe akkor azzal kapcsolatban írj neki aztán ha vevő rád vidd tovább a dolgot, ha kutyájával van képe akkor azzal kapcsolatban. Szóval érted. :D

2023. ápr. 2. 14:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én csak max akit látásból ismerem és szimpatikus is, akkor adook esélyt neki.
2023. ápr. 2. 16:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!