Hogy fogadnátok, ha osztálytalálkozón valamelyik osztálytársatok beállítana a párjával, esetleg a gyerekével/gyerekeivel? (Különösen akkor, ha még csak nem is az ország másik végén, vagy külföldön élnek.)
Fura. Nálunk nem szokás. Úgysem tudnak hozzászólni a mi nosztalgiázásunkhoz.
De volt már olyan, hogy egy férfi volt osztálytársammal jött a barátnője. Nagyon féltékeny típus. A következő osztálytalálkozóra már kísérettel sem jöhetett el :DDDD
Hát nem tartom jó ötletnek, mert sem a pár külsős tagja, sem a gyerekek nem élveznék, ezzel az osztálytársat nyomasztanák, hogy menjünkmááár. Akkor inkább legyen az, hogy csak egy rövid órácskára néz be az osztálytárs, de akkor teljesen ott van a figyelme.
De ha valaki így jelenik meg, hát oké, ő dolga.
Pont pár hete volt az osztálytalálkozóm, 4-5 óra színtiszta nosztalgia volt, aki nem ismeri azokat az arcokat halálra unta volna magát.
Bááár nekem pont lenne realitása, hogy vigyem az asszonyt, mert évfolyamtársam volt, mindneki ismeri a volt osztályból. De egyrészt az asszonyt a hideg rázza ha a sulira gondol, a saját osztálytalijára sem ment el, másrészt meg amennyire kíváncsiak rá, azt el tudom én is mondani. Ő meg szintén bőven megelégszik azzal, ha én mesélem el röviden kivel mi van az osztályból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!