Ismernek az itt bolyongók olyan tanárnőket, akik nagy eséllyel pályázhatnának az "ország banyája", a "környék banyája" vagy az "iskola banyája" címre?
lol nem fogok alulfizetett, de túldolgoztatott, és fontos hivatást betöltő nőkön élcelődni, csak azért, mert nem mindig 100wattos mosollyal tartottak órákat.
Amúgy is, az egyetlen tényleg gáz tanáros élményem az volt, amikor a férfi kémia tanár látványosan nézegette a lányok mellét, és néha még bókolt is egyéb külső jegyeikkel kapcsolatban. Milyen címet kapna ő? A megye pedofilja? A tanári kar aberrált csótánya?
Nekünk volt vmi kisebbsegi komplexusos tanarunk(pedig relative fiatal vekony szöke, de nem münö) aki olyan szigoru, fegyelmet követelö diktator volt hogy rettegtem az oraitol meg töle szabalyosan.(valszeg maskepp nem tud a diàkokhoz szolni neki a tekintélye csak igy lesz mashogy lehet keptelen lenne ervenyesülni..)szoval sorakozonal rendesen remegtem, bujtam màsok mögé, ha öt vàrtuk oràra.
Amikor megtudtam a teljes nevét hogy ö amugy ....né xy felkialtottam hirtelen hogy né?? Van aki az ilyet el is veszi??
Aztan hozzàtették hogy, de elvàlt.
Jah, mondtam, az màr èrthetö...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!