Miskolc Mexikóvölgy milyen környék?
Figyelt kérdés
2020. jún. 4. 15:12
3/13 anonim válasza:
Én miskolci vagyok, de sose hallottam róla :O Merre van ez?
4/13 A kérdező kommentje:
Ez elvileg egy utca a Diósgyőri ipari park környékén. Eléggé a semmi közepének tünik.
2020. jún. 4. 15:26
5/13 anonim válasza:
Hát most ránéztem a google térképen, de csak egy országutat látok, mellette kihalt ipari létesítményeket, meg a végéből leágazik a bükkszentlászlói út. Ez még csak nem is "környék" szerintem. BSZlászló viszont helyes, nyugis kis falu.
7/13 anonim válasza:
Hacsak nem az a tét, hogy a hajléktalanságot elkerüld én Miskolciként oda be se tenném a lábam. Kocsival keresztülmenni se egy életbiztosítás rajta, rengeteg a betörés, verekedés, lopás, ráadásul nem egy ottani lakosnak gyakorlatilag nincs személyazonossága, és a rendőrök se iparkodnak kimenni ha para van. Röviden tömören Mordor. Ha házat tervezel ott venni az életben nem szabadulsz tőle.
8/13 anonim válasza:
De hol a vérben van ott lakóház?
9/13 A kérdező kommentje:
Ez a lakás elvileg ott van, de a google mapson nem találtam még csak hasonlót se szóval nem tudom.😂 Valami nem stimmel az biztos.😂
2020. jún. 4. 21:45
10/13 anonim válasza:
7-es, te nem a lyukóvölgyre gondolsz? Az tenyleg mordor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!