Vannak miskolcon szép helyek, amik ingyenesen latogathatoak?
Figyelt kérdés
Miskolcon keresek szep helyeket,lehetoleg ingyenes legyen. Barátnőmet szeretnem elvinni,kicsit kizokkenteni a mindennapjaiból, sokat tanul,es ez a koronavirus is ratett neki,nem járt ugy sehova,ahogy en sem, szeretném meglepni őt,kicsit boldogga tenni, most koltoztem Miskolcra nem jartam meg körbe hogy milyen helyek vannak, megkoszonnem a segitsegeteket.2020. máj. 26. 23:48
1/12 anonim válasza:
Tapolca, Lillafüred, Villanyrendőr, Avas kilátó, Népkert
2/12 anonim válasza:
Villanyrendőr :D Az aztán a szép hely.
Avasi kilátónak mondják, nem Avasnak.
3/12 anonim válasza:
Miért, ott egy...nem tudom milyen tér a buszmegálló mögött, ahol folyik a Szinva, az elég szép, főleg ha kevesen vannak ott.
Egy betűért meg le ne szedd a fejem, kérlek, családom van..
4/12 anonim válasza:
Avas kilátó szép. Jó időben látszik a Tátra.
5/12 anonim válasza:
Nem ott van valahol a Tündérkert? (Bocsi nem tudom, hogy ingyenes-e vagy sem, de a neten biztos ki van írva valahol)
6/12 anonim válasza:
De, Diósgyőrben van a Tündérkert. Azzal össze lehetne kötni a “nézzük meg a várat”. (Kívülről is szép, ha nem akarsz költeni. Esetleg egy fagyi a közeli Kisgergelyben, vagy a Tündérkertben)A Villanynál a park pedig a Szinvapark.
Lillafüreden is lehet sétálni, ott a vízesést érdemes megnézni.
7/12 anonim válasza:
A kert nagyon szép tényleg! Én akkor voltam (ősszel) amikor még le volt zárva sok része, de már akkor is nagyon szép és romantikus volt. Azóta még annál is jobb lehet.
8/12 anonim válasza:
A villanyrendőrnél nem Szinvapark van, az a bevásárlóközpont egy villamosmegállóval arrébb. Az, amire #3 gondolt, a Szinva-terasz.
9/12 anonim válasza:
8: nem a Szinva parkot mondtam hanem a teret, ami mellett folyik a Szinva. A Szinva terasz csak nem jutott eszembe a neve.
10/12 anonim válasza:
Én is(#6) félre írtam, persze, hogy a terasz, csak késő volt már :D
Esetleg egy séta az avasi pincesoron? Meg akkor már a kilátó is. Vagy üljetek fel a kisvasútra, az is igazán aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!